Home TOP NEWS Κρίνονται πολλά στο δεκαήμερο που απομένει για να φύγει ο Γεννάρης

Κρίνονται πολλά στο δεκαήμερο που απομένει για να φύγει ο Γεννάρης


Έχουμε μπροστά μας τρεις αγώνες μέχρι το τέλος του μήνα τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη μετέπειτα πορεία μας μέσα στη σεζόν.

Κι αν το σημερινό, στο μυαλό των περισσοτέρων, αποτελεί ευκαιρία για να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες, αφού απέναντι μας θα βρεθεί μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, τα επόμενα δύο στο πρωτάθλημα δεν μας επιτρέπουν αποτυχία.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα φιλοξενήσουμε την μαχητική ΠΑΕΕΚ η οποία θα έρθει στο ΓΣΠ για να μας βάλει δύσκολα. Και πρέπει να τα καταφέρουμε.

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μας μέχρι τώρα μέσα στη σεζόν είναι αυτό που θα ακολουθήσει. Το Σάββατο 29 του μηνός θα πάμε στο Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με την Ανόρθωση χωρίς περιθώριο λάθους αφού ήδη η ομάδα της Αμμοχώστου είναι πάνω από εμας στη βαθμολογία ενώ έχει και δύο αγώνες λιγότερους.

Παράλληλα απομένει άλλο ένα δεκαήμερο μέχρι την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Περιμένουμε να δούμε προσθήκες στην ομάδα, με δεδομένο ότι ο Τζιωνής αποχωρεί ενώ η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει να κυνηγήσει τους, ομολογουμένως, αναθεωρημένους στόχους της στο πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Είναι ένας κρίσιμος μήνας στον οποίο θα πρέπει η ομάδα να ανταποκριθεί στον απόλυτο βαθμό αγωνιστικά αλλά και να γίνουν οι πρέπουσες κινήσεις για να ενισχυθεί ουσιαστικά και να δει τη συνέχεια με περισσότερες απαιτήσεις.