Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Μία τελική προσπάθεια σε 45 λεπτά και 0-0

Ημίχρονο: Μία τελική προσπάθεια σε 45 λεπτά και 0-0


Προσπαθούσε να πιάσει ρυθμό η ομάδα στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού. Δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε στα πρώτα λεπτά αφού η ΠΑΕΕΚ έκλεισε σωστά τους χώρους και κατάφερε να μας περιορίσει.

Δημιουργήσαμε μεν κάποιες καλές προϋποθέσεις τις οποίες όμως δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε ευκαιρίες για γκολ.

Είχαμε την εδαφική υπεροχή σε ολόκληρο το πρώτο 45λεπτο όμως η αργή και προβλεπτή μας ανάπτυξη έκανε σχετικά εύκολο το έργο των αντιπάλων σε ότι αφορά στην αναχαίτηση των επιθέσεων μας. Χαρακτηριστικό αυτού το γεγονός ότι, μέχρι το 42ο λεπτό, δεν καταγράφηκε από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε μία τελική προσπάθεια.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μιξ ήταν ότι καλύτερο στο τέλος του ημιχρόνου. Πρέπει να ανεβάσει το ρυθμό της η ομάδααφού για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε πως βάζει δύσκολα στην ΠΑΕΕΚ.

Α’ ημίχρονο

Στο 14ο λεπτό ο Μπάμπιτς έκανε την πρώτη τελική στο παιχνίδι με ένα σουτ από πλάγια θέση το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 18ο λεπτό δημιουργήθηκαν εξαιρετικές προϋποθέσεις για την ομάδα, ο Λοϊζου πήρε στην αντίπαλη περιοχή, καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση, αποφάσισε στο τέλος να πασάρει με τακουνάκι στον Ασάντε και η ευκαιρία έκανε φτερά.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Καπαρτής έκανε σουτ έξω από την περιοχή μας, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 27ο λεπτό ο Νάντο έκανε ένα άστοχο σουτ από μακριά.

Στο 42ο λεπτό χάσαμε απίστευτη ευκαιρία. Ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Μιξ με τακουνάκι πήγε να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκολ, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίκτυα με ύψος όμως πάνω στη γραμμή πρόλαβε να διώξει αμυντικός της ΠΑΕΕΚ.