Home TOP NEWS Έτοιμος ο Λοβέρα στο περιμένε για Ματάβζ!

Έτοιμος ο Λοβέρα στο περιμένε για Ματάβζ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (7/2 – 18:00) στο ΓΣΠ.


Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ που μετράει κάποιες επιστροφές ποδοσφαιριστών, όπως αυτές του Αμπντουλαχί Σέχου και του Παναγιώτη Ζαχαρίου, αλλά και με τις νεές προσθήκες θα πάει ακόμη πιο ενισχυμένη στο φώτο φίνις του πρωταθλήματος για να προσπαθήσει να κάνει το 3 στα 3 και να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα.

Φυσικά από την ομάδα μας δεν λένε να λείψουν τα προβλήματα τραυματισμών. Οι Άνταμ Λανγκ και Τόμας Χούμποτσαν που τραυματίστηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια με ΠΟΞ και Απόλλωνα αντίστοιχα παραμένουν αμφίβολοι, ενώ κατά την διάρκεια της χθεσινή προπόνησης τραυματίστηκε και ο Γιόρντι Γκόμεθ (δείτε εδώ) και τέθηκε εκτός πλάνων του Μπεργκ.

Απο εκεί και πέρα όπως αναφέραμε και πριν ο Νορβηγός κόουτς θα έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην διάθεση του το ένα από τα δύο μεταγραφικά μας αποκτήματα του Γενάρη, τον Μάξι Λοβέρα και εναπόκειται στον ίδιο το τι θα πράξει με τον Αργεντίνο μέσο, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και δείχνει πανέτοιμος για να βοηθήσει.

Απ΄την άλλη, ο Τιμ Ματάβζ που επίσης προπονήθηκε κανονικά αυτή την βδομάδα, είναι στην διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ ωστόσο δεν μπορεί να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας, καθώς ακόμη στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν το διεθνές πιστοποιητικό του από την Τουρκία για να μπορέσει να δηλωθεί για το παιχνίδι.