Home TOP NEWS Τι γίνεται με Σέχου;

Τι γίνεται με Σέχου;


Ανανεώθηκαν πρόσφατα τα συμβόλαια των Λέτσιακς, Λανγκ και Παναγιώτου ωστόσο παραμένει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαια στο κομμάτι των ανανεώσεων ακόμη ανοικτό. Αυτό του Αμπντουλαχί Σέχου.

Το συμβόλαιο του Νιγηριανού εκπνέει με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς και εδώ και λίγο διάστημα, ο ποδοσφαιριστής έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, αν βεβαίως ο ίδιος το επιθυμεί.

Για την ώρα νεότερα δεν προκύτπουν, αν και έχουμε την αίσθηση πως, από τη στιγμή που κλήθηκαν ήδη ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο, το ίδιο ίσχυσε και για τον Σέχου ο οποίος ωστόσο ενδεχομένως να θέλει να περιμένει.

Πάντως για το αν κρίνεται απαραίτητος ή όχι, σε ότι αφορά στον σχεδιασμό για το μέλλον δεν θα πρέπει να υπάρχει αμφιβολία ή κάποιο ερωτηματικό. Ήταν ο κορυφαίος δεξιός μπακ του περσινού πρωταθλήματος, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή και είναι απαραίτητο να πεισθεί να παραμείνει.

Αυτό που πρέπει απαραιτήτως να ληφθεί απόψιν είναι πως πρόκειται για παίκτη που σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των Κυπριακών ομάδων που πρωταγωνιστούν.