Home TOP NEWS Γνωρίζουμε τον Έκτορ Γιούστε

Γνωρίζουμε τον Έκτορ Γιούστε

Συνέντευξη στην Primetel παραχώρησε ο Έκτορ Γιούστε, με τον χορηγό της ομάδας μας να μας γνωρίζει καλύτερα τον Ισπανό ποδοσφαιριστή μας.


Ποιος παίκτης είναι το ίνδαλμα σου; “Όταν ήμουν παιδί, ο ήρωας μου, το ίνδαλμά μου ήταν ο Ρικέλμε, ο Μπουσκέτς και σίγουρα ο Μέσι που είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής”.

Αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής, τι θα ήθελες να ήσουν; “Ειλικρινά δεν γνωρίζω”.

Ποια ομάδα του εξωτερικού υποστηρίζεις; “Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα μου. Και η ομάδα της πόλης μου Καρταχένα ονομάζεται”.

Ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θυμάσαι; “El Clasico, η Μπαρτσελόνα κέρδισε στην έδρα της Ρεάλ 6-2”.

Ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα σου; “Πιθανότητα όταν κερδίσαμε την άνοδο με την ομάδα της πόλης μου την Καρταχένα μετά από 20 χρόνια αποτυχιών”.

Ποια η δυσκολοτέρη στιγμή στην καριέρα σου; “Ο υποβιβασμός με την Μαγιόρκα πριν έρθω στην Κύπρο”.

Αν είχες μία μηχανή του χρόνου, που θα ήθελες να ταξιδέψεις; “Αν μιλάμε για ποδόσφαιρο, θα ήθελα να δω την Dream Team της Μπαρτσελόνα με τον Κρόιφ προπονητή”.

Ποιος είναι ο κολλητός σου στα αποδυτήρια; “Τζόρντι Γκόμεθ, ο Κίκο, ο Φάμπι (Φαμπιάνο)”.

Ποιον αθλητή θα ήθελες να συναντήσεις από κοντά; “Μάθαμε ότι ο Γκασόλ αποσύρθηκε από την ενεργώ δράση. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους σημαντικότερους αθλητές στην Ισπανία”.

Ποιον θεωρείς τον καλύτερο προπονητή του κόσμου; “Τον Γκουαρντιόλα”

Θα ήθελες να ασχοληθείς με την προπονητική; “Πιθανότατα, γιατί μου αρέσει η τακτική. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να διαχειριστώ τα αποδυτήρια, αλλά γιατί όχι”.

Το αγαπημένο σου παιχνίδι στο Playstation; “Δεν παίζω”

Ποια είναι η αγαπημένη σου πόλη; “Η Μαγιόρκα”

Δείτε την συνέντευξη του: