Home TOP NEWS Δεν αιθεροβατούμε για εξάδα, όμως πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει πως μπορεί...

Δεν αιθεροβατούμε για εξάδα, όμως πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει πως μπορεί για το κύπελλο


Δεν τρέφουμε ψευδεσθήσεις σε ότι αφορά στην προσπάθεια που γίνεται για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Το παιχνίδι έχει χαθεί εδώ και καιρό. Η απώλεια βαθμών στους αγώνες με όλους τους μικρομεσαίους είναι αυτή που σήμερα στοιχίζει. Θυμίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε από ΠΑΕΕΚ, Δόξα, Ολυμπιακό και Εθνικό. Και θα ήταν διαφορετικά τα βαθμολογικά δεδομένα σήμερα αν σε αυτά παιχνίδια είχαμε έστω άλλους 4 βαθμούς.

Το στοίχημα πλέον για την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι η είσοδος της στην πρώτη εξάδα. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν κερδίσει σήμερα, πιθανότατα την Παρασκευή η οριστική τοποθέτηση μας στο δεύτερο γκρουπ να κλειδώσει, αφού είναι η μέρα που θα γίνει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Πάφου με τη Δόξα.

Αυτό που υποχρεούται να παρουσιάσει η ομάδα, από σήμερα και μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι την αγωνιστική απόδοση εκείνη που θα της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει με αξιώσεις το κύπελλο. Η χρονιά στο πρωτάθλημα είναι χαμένη όμως η κατάκτηση του τίτλου στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, θα αποτελέσει βάλσαμο στις φετινές μας πληγές.

Καλείται λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδείξει πως μπορεί. Και το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη προσφέρεται.