Home TOP NEWS Μπεργκ: «Υπάρχουν λόγοι για το ότι δεν ήμασταν καλοί φέτος… θα το...

Μπεργκ: «Υπάρχουν λόγοι για το ότι δεν ήμασταν καλοί φέτος… θα το συζητήσουμε εσωτερικά »


Μίλησε μετά τον αγώνα στη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ λέγοντας.

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έγιναν πολλά μη φυσιολογικά σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε σε δύο πέναλτι, φάγαμε τα γκολ έτσι όπως τα φάγαμε και ήταν πολύ δύσκολο μετά να κερδίσεις. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι και είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν δύσκολο και για τους παίκτες με τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Δεν νομίζω υπήρξε πέναλτι από τον Φαμπιάνο. Είχε κι άλλες αποφάσεις ο διαιτητής που δεν καταλαβαίνω.  Δεν καταλαβαίνω γιατί υποδείχθηκαν μόνο 5 λεπτά στο τέλος.

Πέρσι πρωταθλήτρια, φέτος εκτός εξάδας. Τι πήγε λάθος; Δεν νομίζω πως πρέπει να μιλήσουμε για όλα όσα πήγαν λάθος. Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε να είμαστε και είναι πολλοί οι λόγοι για αυτό. Όμως θα κρατήσουμε αυτή τη συζήτηση εσωτερική. Η απόδοση μας φέτος δεν ήταν αρκετά καλή για να είμαστε στους πρώτους έξι παρά το ότι παίξαμε και  στην Ευρώπη.

Για τις δικές του ευθύνες και πως διαχειρίζεται τώρα την κατάσταση; Είμαι ο προπονηητής άρα οι ευθύνες μου είναι μεγάλες. Τώρα για το κύπελλο πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να βελτιωθούμε αν θέλουμε να πετύχουμε στο κύπελλο. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε και αν το κάνουμε έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε το κύπελλο.

Γιατί στα κρίσιμα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ανταποκρίνεται; Δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Σε κάποια παιχνίδια δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν σκοράραμε. Συνολικά φέτος δεν πετύχαμε πολλά γκολ.Σκοράραμε δύο γκολ με τον Άρη.  Σήμερα σκοράραμε δύο και δεχθήκαμε 4. Άρα ούτε και αμυντικά ήμασταν καλοί.

Για τη διαφορά στην άμυνα πέρσι και φέτος: Δεχθήκαμε περισσότερα γκολ φέτος παρά πέρσι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για το γεγονός ότι δεχθήκαμε περισσότερα γκολ παρά πέρσι. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε και όπως περιμέναμε να είμαστε. Πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα, είχαμε φιλοδοξία να το κερδίσουμε ξανά. Δεν το καταφέραμε γιατί δεν ήμασταν καλοί. Υπάρχουν λόγοι και παράγοντες όμως θα τα συζητήσουμε μεταξύ μας.