Home TOP NEWS Από τον 15ο Ασάντε του καλοκαιριού, στον 15ο Ουζόχο και μετά στον...

Από τον 15ο Ασάντε του καλοκαιριού, στον 15ο Ουζόχο και μετά στον «αγνοούμενο» Ασάντε του χειμώνα


Είναι κάποια πράγματα που σε κάνουν πραγματικά να απορείς και στο τέλος της ημέρας να συμπεραίνεις πως, όχι μόνο εκτιμήθηκαν λάθος, αλλά όσοι έκαναν τις επιλογές τα είχαν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν χαμένα.

Το περασμένο καλοκαίρι πάρθηκε η απόφαση όπως εγγραφεί ο Ασάντε για να αποτελέσει τον 15ο ξένο της ομάδας στο ρόστερ. Μάλιστα αυτό που λέχθηκε τότε είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα ήταν έτοιμος μέσα στον Νοέμβριο. Αυτό ειπώθηκε τότε από τα πλέον επίσημα χείλη. Γράφτηκε μάλιστα και στον τύπο.

Τελικά η απόφαση αυτή εγκαταλείφθηκε. Ο Ασάντε έδωσε τη θέση του στον Ουζόχο, η επιλογή του οποίου, είτε κρίνεται σωστή είτε λανθασμένη, δεν πάρθηκε -και είναι σημαντικό να αναφερθεί αυτό- ύστερα από ομόφωνη άποψη των ανθρώπων της ομάδας προγραμματισμού.

Όπως και να έχει. Από τον… Ασάντε του καλοκαιριού, πήγαμε στον Ασάντε του χειμώνα. Και το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι… Πως είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής που πέρσι ήταν πρωταγωνιστής και η ομάδα ήταν έτοιμη να τον εγγράψει από το καλοκαίρι, να τον βλέπουμε από τον Ιανουάριο που επανεγγράφηκε στην ομάδα μέχρι σήμερα, τέλος Φεβρουαρίου, να παίζει 73 λεπτά συνολικά στο πρωτάθλημα, σε 4 μόλις παιχνίδια; Αγωνίστηκε και στα δύο ματς με τη Ξυλοτύμπου σκοράροντας μάλιστα στο ένα.

Υποτίθεται θα ήταν έτοιμος από τον Νοέμβριο. Ήταν τελικά σωστός ο χειρισμός στο κομμάτι αυτό και ποιος αποφάσισε;