Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μην επηρεάζεται η ομάδα

Να μην επηρεάζεται η ομάδα

img_6007


Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε το Σάββατο που μας πέρασε ένταση. Η ιστορία με το διαιτητή Λεόντιου Τράττο, είχε ως αποτέλεσμα όλοι μας να ζήσουμε μια παράξενη εμπειρία. Από αυτό το “όλοι” πρέπει πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις να εξαιρούνται οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ.

Ξανατονίζουμε ότι κανείς δεν προπηλακίστηκε εσκεμμένα, όμως στην ένταση της στιγμής κάποιοι βρέθηκαν στη μέση. Οι παλιοί ποδοσφαιριστές, ειδικά οι Κύπριοι αντιλήφθηκαν πλήρως περί τίνος πρόκειται κάποιοι προσπάθησαν να παίξουν και πυροσβεστικό ρόλο, ενώ η αντίδραση του Σοφιάν Σερφά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει πως έχει επικοινωνηθεί σε όλους πως δεν αφορούσε την ομάδα ότι έγινε, αλλά την αντιμετώπιση που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ από διαιτητές.

Φυσιολογικό ήταν χθες μέλη της ομάδας και του τεχνικού τημ να επεξεργάζονται ακόμα τι έζησαν. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο θα ηρεμεί η κατάσταση, αν βέβαια η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τη διαχειριστεί κατάλληλα. Πρέπει όμως σε παρόμοιες περιπτώσεις, η ομάδα να μένει όσο πιο μακριά γίνεται από τα τεκτενόμενα και να παραμένει ανεπηρέαστη. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές που ψάχνουν τις καλύτερες συνθήκες για να εργαστούν. Παντού συμβαίνουν τέτοια, αλλά ας τους κρατάμε μακριά.