Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βασικοί οι πράσινοι με την Ελπίδων (pic)

Βασικοί οι πράσινοι με την Ελπίδων (pic)


Φιλική εκτός έδρας νίκη για την Εθνική Ελπίδων μετά από πολύ καλή παρουσία στο Στάδιο «Berceni». Σε παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Κύπρος νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη της Ρουμανίας στο πρώτο της παιχνίδι κάτω από την καθοδήγηση του Απόστολου Μακρίδη. Βασικοί ήταν οι Ρουσιάς, Μουλαζίμης και Χαραλάμπους.

Το ρεπορτάζ του αγώνα:

Με το ξεκίνημα του αγώνα η Εθνική μας πλησίασε κοντά στο γκολ όταν μετά από γρήγορη επίθεση ο Ρουσιάς έστειλε την κεφαλιά μόλις πάνω από την εστία των Ρουμάνων.

Στο 3′ ήταν η σειρά των Ρουμάνων να απειλήσουν. Τότε ο Λοϊζου έδιωξε σε κόρνερ επικίνδυνο σουτ του Carstocea.

Στο πρώτο ημίωρο το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο και οι διεθνείς μας μέσα από κάποιες στατικές φάσεις προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί μπροστά στην εστία των Ρουμάνων.

Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί μετά το πρώτο ημίωρο χωρίς όμως να δημιουργήσουν την κραυγαλέα ευκαιρία και στο 43′ η Εθνική μας μετά από αντεπίθεση άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Μουλαζίμη και ωραίο πλασέ του Νικόλα Εγγλέζου.

Στο δεύτερο μέρος παρά τις πολλές αλλαγές η Εθνική μας συνέχισε σταθερά την καλή της παρουσία και πέτυχε και το δεύτερο γκολ.

Στο 72′ ο Μιχάλης Θαλασσίτης μετά από ατομική προσπάθεια από πλάγια θέση δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων (2-0) για την Εθνική μας.

Αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά το τέρμα του Λοϊζου.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Λοϊζου, Μουλαζίμη, Χρ. Χαραλάμπους (46′ Α. Κυριάκου), Λαϊφη, Φέρλογκ (46′ Οικονόμου), Παναγιώτου (62′ Μάρκος Χαραλάμπους), Χ. Κυριάκου (46′ Φροξυλιάς), Ζ. Θεοδώρου (67′ Μάριος Χαραλάμπους), Κωνσταντίνου (46′ Κρ. Ανδρέου), Εγγλέζου (46′ Κρασάς), Ρουσιά (46′ Θαλασσίτης).

*Αρχηγός της Εθνικής μας ο Αιμίλιος Παναγιώτου και μετά την αντικατάσταση του το περιβραχιόνιο παίρνει ο Μουλαζίμης.
πηγή: cfa