![]()
Η Αργεντινή απέδειξε πως μπορεί και χωρίς τον Μέσι. Συγκεκριμένα η ομάδα από την χώρα του ταγκό επικράτησε με 2-1 της Ιταλίας σε φιλικό αγώνα.
Το σκορ άνοιξε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νάπολι, Γκονζάλο Ιγκουαΐν στο 21′ και Μπανέγα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 49′. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ινσίνιε στο 76′.
Ιταλία: Μπουφόν (54’ Μαρκέτι), Κιελίνι, Αντονέλι, Ντε Ρόσι, Μοντολίβο (46’ Ινσίνιε), Μάτζιο (71’ Τσέρτσι), Μαρκίζιο (46’ Φλορένζι), Καντρέβα (46’ Ακουϊλάνι), Τζιακερίνι (54’ Ντιαμάντι), Βεράτι, Οσβάλντο
Αργεντινή: Αντούχαρ, Γκαράι (71’ Κολοτσίνι), Μπασάντα, Καμπανιάρο, Φερνάνες, Μασεράνο (76’ Ροντρίγκες), Μπίλια, Ντι Μαρία (81’ Φερνάντες), Παλάσιο, Ιγκουαΐν (61’ Λαβέτσι), Λαμέλα (46’)
Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Ο απολογισμός της τελευταίας αγωνιστικής του 2025 [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/OMONOIA-Ethnikos-AxnasSKOS9115-300x194.jpg)



