Home TOP NEWS Τριπλό πρόστιμο στην ομάδα μας και πρόστιμο στο Νιλ Λένον

Τριπλό πρόστιμο στην ομάδα μας και πρόστιμο στο Νιλ Λένον

Με τριπλό πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ. Το πρώτο λόγω για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, το δεύτερο για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας εντός του σταδίου (στην κερκίδα) επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες και κροτίδες), ενώ ο τρίτος για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο τον Α΄βοηθό διαιτηή και ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας. Επίσης πρόστιμο δέχθηκε και ο Νιλ Λένον για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον 4ο διαιτητή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.


*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για πυροδότηση και ρίψη από οπαδούς της ομάδας (στην κερκίδα) επικίνδυνων αντικειμένων (πυρσούς και κροτίδες)  μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο τον Α βοηθό διαιτητή και ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA A’ B’ Κατηγορίας, Προημιτελική Φάση περιόδου 2021-2022 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού /13.04.2022

*Καταγγελία κατά του LENNON, NEIL FRANCIS προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον 4ον διαιτητή του αγώνα στο 70 λεπτό κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Β’ Όμιλος περιόδου 2021/2022 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/17.04.2022 (6η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.