Home TOP NEWS Ο κόσμος τον θέλει, ο ίδιος το θέλει η… μπάλα στα πόδια...

Ο κόσμος τον θέλει, ο ίδιος το θέλει η… μπάλα στα πόδια της Διοίκησης!

Ο Φώτης Παπουλής διανύει την δεύτερη του χρονιά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από πολύ καλές εμφανίσεις, άλλωστε αυτό το λένε και οι αριθμοί, αφού ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει συνολικά εννέα γκολ σε πρώταθλημα (5) και κύπελλο (4), ενώ είχε και δύο ασίστ.


Παρά το γεγονός ότι βαδίζει στα 38 του χρόνια, ο Φώτης αγωνίζεται σαν 20χρόνος και μπορούμε να πούμε εκ του ασφαλούς ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν από αυτή την κάκιστη χρονιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυρίως στο πρωτάθλημα.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός όποτε κληθεί να αγωνιστεί είτε ως βασικός, είτε από τον πάγκο βγάζει πάντα τον καλύτερο του εαυτό εντός των τεσσάρων γραμμών και βοηθάει τα μέγιστα την ομάδα μας, όπως έπραξε άλλωστε και στο ματς κόντρα στην Ανόρθωση, όπου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Λοίζου για το 0-2.

Να σημειώσουμε ότι, ο Παπουλής είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που λήγει το συμβόλαιο του, ωστόσο με τέτοιες εμφανίσεις απέδειξε ότι αξίζει ένα νέο συμβόλαιο Πάντως με την δήλωση του μετά το ματς με την Ανόρθωση έστειλε την μπάλα στην Διοίκηση “Νιώθω πάρα πολύ καλά. Η Ομόνοια μου δίνει όσα θέλω για να δουλεύω. Παρά την ηλικία μου θέλω να δουλεύω και να γίνομαι καλύτερος. Όσο η Ομόνοια με θέλει, θα είμαι εδώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτό το υπέροχο κλαμπ με τον υπέροχο κόσμο.”

Φυσικά αν κοιτάξει κανείς τα Social Media, αλλά και τα σχόλια στο YouTube στην προβολή της χθεσινής εκπομπής “Total Green” ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στον Παπουλή και είναι και δική του απαίτηση στο να παραμείνει στο “Ηλίας Πούλλος”, αφού αναγνωρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι τιμάει το ψωμί που τρώει.