Home TOP NEWS Η ψυχή της πρωταθλήτριας μίλησε στο κύπελλο!

Η ψυχή της πρωταθλήτριας μίλησε στο κύπελλο!

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ περιμέναν ανάλογη πορεία και την φετινή σεζόν, ωστόσο αλλιώς περίμεναν τα πράγματα κι αλλιώς τα είδαν να έρχονται.


Η ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν δεν κατάφερε να βρει σταθερότητα στα παιχνίδια της και τα άσχημα αποτελέσματα της και οι 9ήττες σε 22αγώνες ήταν οι παράγοντες που έφεραν την απομάκρυνση του Χένινγκ Μπεργκ και παράλληλα την έφεραν να αγωνίζεται στο β’γκρουπ για πρώτη φορά από τον καιρό που γίνονται τα πλέι – οφ του πρωταθλήματος.

Η έλευση του Νιλ Λένον φυσικά πριν από δύο μήνες, άλλωστε αυτό φάνηκε στην πράξη κι από τα αποτελέσματα ότι, έφερε την αλλαγή, έφερε την βελτίωση τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό.

Η ομάδα μας στα τελευταία παιχνίδια και κυρίως σε αυτά που “έκαιγε” η μπάλα με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση έβγαλε υγεία εντός των τεσσάρων γραμμών, η καρδιά και η ψυχή της περσινής πρωταθλήτριας μίλησε στα προημιτελικά και στα ημιτελικά και είναι γεγονός ότι αυτοί παράγοντες βοήθησαν να μπει ξανά στις σωστές ράγες.

Πλέον άπαντες περιμένουν με αγωνία την 25η Μαίου και τον μεγάλο τελικό κυπέλλου έτσι ώστε να κλείσουν αυτή την εφιαλτική χρονιά όπως κύλησε στο πρωτάθλημα με τον πιο ονειρικό τρόπο με ένα ΤΡΟΠΑΙΟ και έξοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.