Home TOP NEWS Διαχείριση υλικού και… διατήρηση του καλού αγωνιστικού ρυθμού!

Διαχείριση υλικού και… διατήρηση του καλού αγωνιστικού ρυθμού!

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις και την νοοτροπία που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές μας στα τελευταία παιχνίδια και σίγουρα περιμένουν ανάλογη συνέχεια και για τα ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα.


Όλο αυτό το διάστημα ο Βορειοϊρλανδός και οι συνεργάτες του διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά το υλικό που διαθέτει η ομάδα μας και αυτός ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε φρέσκια και ανταγωνιστική στα ματς του κυπέλλου με ΑΕΛ και Ανόρθωση και κατάφερε να πάρει δύο προκρίσεις που την έστειλαν στον τελικό.

Με το ίδιο σκεπτικό θα λειτουργήσει η τεχνική ηγεσία και στα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα με ΑΕΛ, ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό Λευκωσίας. Τα ματς αυτά είναι βαθμολογικά αδιάφορα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο ο Νιλ Λένον θα προσπαθήσει να τα εκμεταλλευτεί έτσι ώστε να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση και σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές για τον μεγάλο τελικό.

Συνεπώς στον σημερινό αγώνα για την 8η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA με την ΑΕΛ αναμένουμε και πάλι να δούμε τον Νιλ Λένον να προχωράει σε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα στο βασικό σχήμα, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα την Τετάρτη κόντρα στην Ανόρθωση να πάρουν σημαντικές ανάσες και κάποιοι άλλοι να πάρουν λεπτά στα πόδια τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η ομάδα μας θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γιούστε και ο τραυματίας Γιαν Λέτσιακς.