Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία

img_5269


Το τελευταίο τους ρεπό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από σήμερα, επιστροφή στις προπονήσεις και ενώ έχουν μόνο 13 μέρες μπροστά τους. Στόχος ασφαλώς να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα κόντρα στην Ανόρθωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε στα τελευταία φιλικά να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Άστρα και μετά, ο στόχος έγινε ξεκάθαρος και ήταν το μοντάρισμα της ομάδας, η αύξηση των επιπέδων ομοιογένειας και το διόρθωμα των λαθών. Τα λάθη, αφορούν κυρίως την αμυντική λειτουργία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε γκολ που θα μπορούσε με περισσότερη συγκέντρωση να αποφύγει. Και στο δημιουργικό κομμάτι υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης.

Την Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στο Αμμόχωστος τη Νέα Σαλαμίνα. Το φιλικό με βάση τη μέχρι τώρα ενημέρωση είναι το τελευταίο της ομάδας, αν και γίνονται προσπάθειες να διευθετηθεί άλλο ένα με δυνατό αντίπαλο. Περιμένουμε λοιπόν ο κόουτς να δοκιμάσει για κάποιο χρονικό διάστημα, την εντεκάδα που έχει στο μυαλό του για την πρεμιέρα.