Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να κλείνουν οι εκκρεμότητες

Να κλείνουν οι εκκρεμότητες


13 μέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να κλείνουν τις εκκρεμότητες. Αυτές αφορούν 4 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών, που θα εγγραφούν στο κατάλογο Β. Οι δυο περιπτώσεις είναι προφανώς πολύ διαφορετικές από τις άλλες.

Αναφερόμαστε ασφαλώς σε αυτήν του Τζάστιν Τζούνιορ Μεγκόλο και του νεαρού διεθνή μέσου που θα αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού. Τις θεωρούμε ξεχωριστές, γιατί πρόκειται για ποδοσφαιριστές που το τεχνικό τημ πιστεύει ότι θα βοηθήσουν άμεσα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Για αυτό τον λόγο άλλωστε, δεν πρόκειται να περάσουν από δοκιμαστικά. Μόλις ξεπεραστεί το θέμα του εγγράφου στη περίπτωση του Τζάστιν και μόλις πέσουν και τυπικά οι υπογραφές στη περίπτωση του μέσου, εντάσσονται στο ρόστερ.

Όσον αφορά τους άλλους 2, τον Αλίπιο Ντουάρτε και τον Γκανίου Οκπούνγκπε, θεωρούνται περισσότερο επενδύσεις παρά άμεσες προσθήκες. Έτσι κι αλλιώς ειδικά ο Αλίπιο, θα χρειαστεί 1-2 μήνες δουλειάς για να είναι έτοιμος να μπει σε αγώνα. Θα λέγαμε ότι για αυτούς, δεν συντρέχει λόγος βιασύνης, καλό είναι όμως να τελειώνουν και αυτές οι υποθέσεις.