Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χωρίς τους μικρούς

Χωρίς τους μικρούς

dsc_9081


Αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της η Εθνική Νέων για τα δύο φιλικά με την Ιορδανία στο Μακάρειο Στάδιο. Τα φιλικά εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Τσεχία.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Κροατία, την Τσεχία και το Γιβραλτάρ. Οι αγώνες του ομίλου μας θα διεξαχθούν στην Τσεχία από τις 17 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2013.

Η πρώτη προπόνηση ενόψει των φιλικών με την Ιορδανία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 09:30 στο Μακάρειο Στάδιο και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο. Τα φιλικά θα διεξαχθούν στο Μακάρειο την Τρίτη 20 Αυγούστου και την Πέμπτη 22 Αυγούστου.

Στη κλήση του Γιάννου Σταυρινού για τους φιλικούς αγώνες με την Ιορδανία βρίσκονται οι Ανδρέας Φραγκέσκου, Ανδρέας Παναγιώτου, Φάνος Κατελάρης και Παναγιώτης Θεράποντος. Οι τρεις τελευταίοι θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, και θα χάσουν και το φιλικό με τη Σαλαμίνα.