Home TOP NEWS H προετοιμασία, τα φιλικά και το Σούπερ Καπ

H προετοιμασία, τα φιλικά και το Σούπερ Καπ


Στις 18 του Αυγούστου θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα αυτό το καλοκαίρι. Κάπου εκεί, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να αρχίσει και το νέο πρωτάθλημα.

Το τεχνικό επιτελείο θα σχεδιάσει το πρόγραμμα προετοιμασίας, τη διάρκεια και την περίοδο της, βασιζόμενο στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις. Θα πρέπει δηλαδή να αναμένουμε την πρώτη προπόνηση της ομάδας έναν μήνα και κάτι πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα.

Θα προγραμματιστούν βεβαίως και κάποια φιλικά τόσο στην κύπρο όσο και στη χώρα στην οποία θα μεταβεί η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενώ θα πρέπει να αναμένουμε και τον ορισμό του αγώνα του Σούπερ Καπ. Ο πρωταθλητής Απόλλωνα θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στην Ευρώπη στις 2 Αυγούστου.

Οπότε ενδέχεται η ΚΟΠ να επιλέξει να ορίσει το παιχνίδι μέσα στον Ιούλιο, λαμβάνοντας ασφαλώς υπόψιν και την προετοιμασία των δύο ομάδων, οι οποίες προφανώς θα εντάξουν αυτό το παιχνίδι σε αυτό το πλαίσιο, της προετοιμασίας τους δηλαδή, προσεγγίζοντας το ως ένα δυνατό ματς πριν τα κρίσιμα στην Ευρώπη.

Θυμίζουμε πως ο περσινός αγώνας του Σούπερκαπ, ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση, έγινε στις 13 Ιουλίου.