Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενθουσιασμένοι, τώρα δουλειά για καθιέρωση

Ενθουσιασμένοι, τώρα δουλειά για καθιέρωση


Ενθουσιασμένοι ήταν οι 3 μικροί Αλίπιο, Γκανίου και Μεγκόλο στην χθεσινή παρουσίαση του ρόστερ. Τρία νεαρά παιδιά των οποίων το ποδοσφαιρικό μέλλον πριν λίγες μέρες ήταν αβέβαιο, βρέθηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση, όντας μέλη της μεγαλύτερης ομάδας στη χώρα. Λογικό είναι να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνουν όνειρα.

Τις προϋποθέσεις και το ταλέντο τα έχουν σίγουρα, άλλωστε για να πείσουν το Σαβέφσκι πως αξίζουν μια θέση στο ρόστερ, απέδειξαν πρώτα την αξία τους, οι Αλίπιο και Γκανίου μέσω δοκιμαστικών μάλιστα! Τώρα βασισμένοι σε αυτά και με κινητήριο δύναμη τον ενθουσιασμό τους, πρέπει να δουλέψουν σκλήρα, να κερδίσουν με τον ιδρώτα τους ευκαιρίες για αγωνιστικά λεπτά.

Έχουν την τύχη, όπως και οι Κύπριοι νεαροί στην ομάδα, να δουλέψουν με παίκτες καταξιωμένους, με εμπειρίες σε μεγάλα πρωταθλήματα, διεθνείς παραστάσεις. Ο Γκανίου για παράδειγμα, πρέπει να απορροφήσει κάθε τι που του λέει ο Αντράντε. Ο Μεγκόλο διαθέτει απίστευτη ταχύτητα και δύναμη, πρέπει να καλουπωθεί όμως τακτικά από το Σαβέφσκι. Η μεγάλη μας ελπίδα όμως, είναι πως ο “καθηγητής του γηπέδου” δεξιά στη φωτογραφία, θα γίνει καθηγητής και στο Ηλίας Πούλος για το μικρό αριστερά του. Ο Νούνο μπορεί να αποτελέσει τον μέντορα του Αλίπιο (φάνηκε να τον προορίζει για εκεί ο Τόνι) και να τον βοηθήσει να πάει στο επόμενο επίπεδο.