Απίθανος ο Έντερ Μιλιτάο στο Super Cup κόντρα στην Άιντραχτ, κατάφερε να σηκωθεί από το έδαφος με ανάποδη τούμπα έχοντας κόψει επικίνδυνη μπάλα προς την εστία του Κουρτουά και συνέχισε να πιέζει!Ο Βραζιλιάνος παρτενέρ του Αλάμπα στο κέντρο των μετόπισθεν της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ψυχραιμία και επιβλητική παρουσία στο παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στους κατόχους του Europa League.
Το στιγμιότυπο που παρατήρησε ο κόσμος και συζητήθηκε ως την… κορύφωση της εμφάνισης του Μιλιτάο στο Ελσίνκι, ήταν ο τρόπος που στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε ν’ αποτρέψει μια επικίνδυνη στιγμή για την ομάδα του.
Έκοψε την μπαλιά που πήγε να βγει από αριστερά και πέφτοντας στο έδαφος έδωσε δύναμη στο κορμί του και τα χέρια, έκανε ανάποδη τούμπα για σηκωθεί και συνέχισε το μαρκάρισμα!


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
