Home TOP NEWS Post Game: Προειδοποίηση… κι ενώ ακολουθεί καθοριστικό αγωνιστικό 12ήμερο

Post Game: Προειδοποίηση… κι ενώ ακολουθεί καθοριστικό αγωνιστικό 12ήμερο


Χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Δεν είναι μόνο η ήττα από τη νεοφώτιστη ομάδα του Ακρίτα, η οποία ομολογουμένως είναι από αυτές που λέμε… εκτός προγράμματος. Είναι η απώλεια του Κακουλλής με τραυματισμό, το ντεμπούτο του Κασάμα το οποίο συνοδεύτηκε με κόκκινη κάρτα ενώ και ο Παναγιώτου αποβλήθηκε και χάνει τους επόμενους δύο αγώνες.

Η αλήθεια είναι πως η εμφάνιση της ομάδας μας χθες βράδυ, δεν έδινε περιθώριο για κάτι καλύτερο. Παθητική στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς ούτε μία ευκαιρία, πήγε λίγο να ξυπνήσει στο δεύτερο μέρος όχι όμως σε βαθμό που να μπορεί να απαιτεί στο παιχνίδι. Κάποιες σπασμωδικές φάσεις δημιουργήθηκαν με Μπάρκερ, Ζαχαρίου και Μάταβς όμως η ουσία δεν ήρθε ποτέ.

Υπερβολικός ο διαιτητής Κουμή στις δύο κάρτες στον Κασάμα,  μάλλον καλύπτεται από τον κανονισμό στην αποβολή του Παναγιώτου.

Είναι πάντως θετικό πως μετά τον αγώνα ο Γκάρι Πάρκερ δεν μάσησε τα λόγια του. Είπε ξεκάθαρα πως η εικόνα αυτή της ομάδας δεν είναι αποδεκτή και δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ίσως βέβαια να ξεφούσκωσαν κάπως ορισμένοι ποδοσφαιριστές από την προσπάθεια της Πέμπτης. Χάμπος και Παναγιώτου δεν είχαν καμία σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι. Ο Λανγκ ήταν ασταθής. Οι μονομαχίες στο κέντρο ήταν σχεδόν όλες χαμένες ενώ ήμασταν πάντα ένα βήμα πίσω από όλες τις φάσεις.

Φάνηκε να είναι ακόμη ανέτοιμος ο Μπέζους που επιλέγηκε στο αρχικό σχήμα. Ο τραυματισμός του Κακουλλή έφερε την αλλαγή του Ζαχαρίου ο οποίος μπήκε, τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι θετικό.

Ο Μπάρκερ κάπως προσπάθησε αλλά μέχρι εκεί ενώ ούτε και ο Μπρούνο μπόρεσε να δώσει βοήθειες στην ομάδα επιθετικά και να την ανεβάσει. Μάθιους και Λέτσιακς δεν φάνηκαν σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι.

Μέτρια παρουσία είχε και ο Ουζόχο. Δεν πατούσε καθόλου καλά κάτω από το τέρμα ενώ κάποιος μπορει να πει πως θα μπορούσε να είχε αντιδράσει στο γκολ που δεχθήκαμε. Είχε πάντως κάποιες αποκρούσεις στο β’ μέρος.

Ούτε και οι αλλαγές βοήθησαν. Ο Μάταβς πήρε πάνω του ένα σουτ το οποίο ήταν άστοχο και από κει και πέρα τίποτα. Ούτε και ο Παπουλής με την είσοδο του έδωσε την ώθηση που θα περίμενε ο προπονητής. Πήγε να αλλάξει λίγο η ταχύτητα στο παιχνίδι μας με την είσοδο του Κασάμα ο οποίος όμως αποβλήθηκε. Μπήκε και ο Μιξ σε κάποια φάση στο παιχνίδι.

Η εμφάνιση της ομάδας ήταν μετριότατη και θα λέγαμε μη αναμενόμενη. Ερχόταν με ανεβασμένη ψυχολογία, έδειξε να παίρνει τα πάνω της αγωνιστικά και αυτό που παρουσίασε χθες βράδυ στην Πάφο φέρνει σίγουρα αρνητικό συναίσθημα. Και οι τρεις χαμένοι βαθμοί θα είναι το λιγότερο αν δεν ανακάμψει άμεσα. Ακολουθούν τρία κρισιμότατα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Πρώτα με ΑΕΚ στο ΓΣΠ, ακολούθως ο Ευρωπαϊκός «τελικός» με Σέριφ στο ΓΣΠ και στη συνέχεια ο Απόλλων στο Τσίρειο. Οπότε γίνεται αντιληπτό το πόσο καθοριστικό για τη συνέχεια της σεζόν είναι το επόμενο 12ήμερο…