Home TOP NEWS Αρχίζει το Γιουρόπα Λιγκ – Μεγάλη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Αρχίζει το Γιουρόπα Λιγκ – Μεγάλη βραδιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ!


Κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πάντα ιστορικό. Έτσι και το αποψινό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχνεται στις 10 το βράδυ στη μάχη των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενώντας τη Σέριφ Τιρασπόλ στο ΓΣΠ και θα επιδιώξει μπροστά στον κόσμο της να καταγράψει ακόμα μία σημαντική επιτυχία, παίρνοντας τη νίκη.

Για τριτη φορά η ομάδα μας δινει το παρών της σε Ευρωπαϊκό όμιλο, δεύτερη στο Γιουρόπα Λιγκ, και θα κάνει την προσπάθεια της για να δώσει συνέχεια και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Το απόψινο παιχνίδι είναι σίγουρα το κρισιμότερο που έχει να δώσει μέσα σε αυτή τη διαδικασία η οποία θα διαρκέσει λιγότερο από ένα δίμηνο.

*Η τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου.

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας, η οποία προέρχεται από νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ και η ψυχολογία είναι πολύ καλή. Υπάρχει πίστη ότι μέσα από την αποψινή της παρουσία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να υλοποιήσει τον στόχο και θα ολοκληρώσει τη βραδιά με τρίποντο.

Τα αγωνιστικά είναι γνωστά. Ο Κακουλλής είναι εκτός, οι υπόλοιποι διαθέσιμοι. Η ευχάριστηση είδηση βγήκε χθες, με τον Λένον να μας ενημερώνει πως ο Φαμπιάνο είναι καλά. Δεν αναμένουμε να αλλάξει σχηματισμό ο Λένον απόψε, μάλλον ωστόσο θα δούμε κάποια νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Ευχή μας είναι, σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας να δούμε την ομάδα μας να κλείνει την πρώτη της βραδιά στους ομίλους με νίκη!