Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

Ανακοίνωση ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

img_1259


Άλλη μια φαρσοκωμωδία παίχτηκε στην δικαστική της κοπ ψες. Άλλη μια φαρσοκωμωδία που μας κάνει να διερωτόμαστε ποια θα είναι η επόμενη τιμωρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μήπως η απαγόρευση διεκδίκησης οποιουδήποτε τίτλου ή μήπως η αναγκαστική πτώχευση;
Κύριοι της κοπ και των οργάνων σας… Οι χούλιγκανς των κυπριακών γηπέδων είσαστε εσείς. Εσείς δημιουργείτε την προκατάληψη, την βία στα γήπεδα. Εσείς με τις αποφάσεις σας καταστρέφετε το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αλήθεια πού ήσασταν όταν στο φιλικό ανόρθωση – απόλλωνα λίγες εβδομάδες πριν τα γεγονότα στο Πελέντρι, σφάζονταν οι οπαδοί των δυο ομάδων με αποτέλεσμα το κάψιμο οπαδού;

Πού ήσασταν όταν «οπαδοί» της αγαπημένης σας ομάδας αποελ έκαιαν οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα στο αυτοκίνητο τους; Αλλά ξεχάσαμε δεν είχατε μάτια, αυτιά, για να τα προσέξετε αυτά. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί δεν φορούσαν πράσινα.
Ως Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς καλούμε τον περήφανο πράσινο λαό να μείνει μακριά από τις προκλήσεις των κυρίων με τα κοστούμια, αλλά να αποτρέψει τα σχέδια τους για καταστροφή της αγαπημένης μας ομάδας. Η μόνη απάντηση στο πιο πάνω είναι η συμπόρευση με την Διοίκηση, την Τεχνική Ηγεσία και τους Ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Όλοι μαζί στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, στεκόμαστε ασπίδα και δόρυ ενάντια στα σχέδια οποιουδήποτε θέλει την καταστροφή μας.

Στα δικά μας τώρα, του ΣΥ.ΦΙ Σολιάς. Υπενθυμίζουμε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΦΙ Σολιάς για την εκλογική συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Οίκημα του ΣΥΦΙ στην Ευρύχου η ώρα 11:00 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής στην Συνέλευση αλλά και υποβολής υποψηφιοτήτων έχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι του ΣΥ.ΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σολιάς. Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που επιθυμεί να συμμετάσχει στην Συνέλευση αλλά και την εκλογική διαδικασία έχει το δικαίωμα να το πράξει εφόσον πληρώσει την συνδρομή των 10 ευρώ ή εγγραφεί ως μέλος του Συνδέσμου μέχρι και την ώρα έναρξης της Συνέλευσης.
Όλοι μαζί για την ΟΜΟΝΟΙΑ!!!