Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κι εσύ το κάτι άλλο…

Κι εσύ το κάτι άλλο…

gm0_9498


ΓΣΠ θα θυμίζει για άλλη μια χρονιά το Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ άφησε πίσω του τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και ετοιμάζεται για πάρτι στο αγαπημένο του εξοχικό! Τα 1300 εισιτήρια αποδείχθηκαν όπως αναμενόταν πολύ λίγα και έγιναν καπνός μέσα σε λίγα λεπτά! Εξοχικό, ερχόμαστε!

Ο ΛΑΟΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο της, αποτελεί την καρδιά της, για να μην τα πολυλογούμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμα ΟΜΟΝΟΙΑ, λόγω του κόσμου της. Έγιναν πολλά τα τελευταία χρόνια και ο μόνος που στεκόταν πάντα στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο υπέροχος ΛΑΟΣ. Αυτό θα κάνει και σήμερα, έτσι έμαθε, πάντα στον  αγώνα. Το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς όμως, είναι η ομάδα να τον κρατήσει κοντά της.

Η αγάπη του ΛΑΟΥ είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη, το λέμε ξανά αν δεν ήταν αυτός ίσως να μην είμαστε τώρα εδώ να μιλάμε. Θέλει όμως να δει έργα εντός και εκτός γηπέδου! Αρχίζοντας από το αγωνιστικό, θέλει να βλέπει μια ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια, να μην φοβάται κανέναν! Ελπίζουμε ότι θα τη δει σήμερα στο Παπαδόπουλος, για να ενθουσιαστεί για τα καλά, να είναι δωδέκατος παίκτης όλη τη χρονιά! Θέλει όμως να δει και έργα εκτός γηπέδου, θέλει να δει μια διοίκηση που θα διασφαλίσει, πως το μόνο που θα μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό.

Θα είμαστε και πάλι εκεί. Για μας στη ζωή όλα είναι ίδια και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το κάτι άλλο. Στις εξέδρες θα στηθεί και πάλι πράσινο πάρτι. Αξιοποιήστε το, αντλήστε δύναμη, κτίστε σε αυτό.