Home TOP NEWS Στόχος με την επανέναρξη το… πρώτο “διπλό” στο πρωτάθλημα

Στόχος με την επανέναρξη το… πρώτο “διπλό” στο πρωτάθλημα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλεύονται αυτή την διακοπή του πρωταθλήματος για να πάρουν μερικές ανάσες και παράλληλα να προετοιμαστούν με ηρεμία για το δύσκολο πρόγραμμα που θα ακολουθήσει με την επανέναρξη.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του αυτό το διάστημα που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, θα επιδιώξουν με όσους ποδοσφαιριστές έχουν στην διάθεση τους, να διορθώσουν και να βελτιώσουν κάποια πράγματα στην ομάδα, στα οποία εντοπίστηκαν αδυναμίες.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για την ομάδα μας σε Κύπρο και Ευρώπη θα είναι γεμάτο με σημαντικά παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία μας τόσο στο πρώταθλημα, όσο και στο Europa League γι’αυτό και άπαντες θα πρέπει να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι, αποφεύγοντας τα λάθη που έγιναν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Όπως γράψαμε και σε άλλα άρθρα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει στην Περιστερώνα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Θα είναι η πρώτη επίσκεψη στο νέο γήπεδο της Δόξας και θα επιδιώξει η ομάδα μας να το συνδυάσει με ένα καλό αποτέλεσμα.

Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δεν έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη, ηττήθηκε από τον Ακρίτα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Στόχος λοιπόν για το σύνολο του Νιλ Λένον είναι να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο όπως και στο παιχνίδι με την ΕΝΠ, έτσι ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.