Home TOP NEWS Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος” και η ομάδα πατάει “γκάζι” για Δόξα

Γεμίζει ξανά το “Ηλίας Πούλλος” και η ομάδα πατάει “γκάζι” για Δόξα

Στο μυαλό όλων βρίσκεται μόνο το παιχνίδι με την Δόξα Κατωοπιάς. Ο αγώνας του Σαββάτου(1/10) κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός μετά τις δύο ήττες που προηγήθηκαν στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματο.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι στην Περιστερώνα στο οποίο θα ψάξει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη την φετινή σεζόν και την δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, κάτι που θα της επιτρέψει να κάνει βαθμολογικό άλμα και να μπει με ψυχολογία στο δύσκολο πρόγραμμα.

Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του περιμένουν τους Διεθνείς να επιστρέφουν στο Γέρι και να ενσωματωθούν στις προσπονήσεις, έτσι να μπορέσει να δουλέψει στην προπόνηση με όλους του, τους ποδοσφαιριστές και να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με την Δόξα.

Στο διάστημα της διακοπής είχαν την ευκαιρία αυτοί που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες να πάρουν πολύτιμες ανάσες και κάποιοι άλλοι να ανεβάσουν ρυθμούς. Ο Νιλ Λένον το ερχόμενο Σαββάτο αναμένεται πάντως να έχει στην διάθεση του τους, Κασάμα και Φαμπιάνο που επέστρεψαν από τον τραυματισμό τους, αμφίβολος είναι ο Κούσουλος, ενώ εκτός αναμένεται να είναι ο Γιούστε. Όσον αφορά τους Διεθνείς θα αξιολογηθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται κι αναλόγως θα αποφασιστεί ποιοιι θα αγωνιστούν.

Στην διακοπή η ομάδα μας πήγε με την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΕΝΠ και την τεσσάρα και μετά από αυτό το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και εννοείται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για να πάει στην έδρα της αντιπάλου σε τρεις μέρες για να διεκδικήσει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο.