Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου για τις πληρωμές: “Καθυστέρησαν να εισπραχθούν χρήματα από τους χορηγούς”

Δημητρίου για τις πληρωμές: “Καθυστέρησαν να εισπραχθούν χρήματα από τους χορηγούς”

img_8885


Με δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την καταβολή των καθυστερημένων μισθών στους παίκτες. Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ενημέρωσε πως υπήρξε καθυστέρηση από συγκεκριμένους χορηγούς κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Όπως μαθαίνουμε οι παίκτες θα πάρουν δύο φετινούς μισθούς και μέρος των περσινών που τους οφείλονται. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό.

Τι ισχύει στο οικονομικό κομμάτι:
“Είναι γεγονός πως έχει σημειωθεί καθυστέρηση στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, κάτι που αρχικά είχε δημιουργήσει μία ανησυχία στις τάξεις τους.

Η καθυστέρηση στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών σημειώθηκε διότι υπήρξε καθυστέρηση στην είσπραξη χρημάτων από χορηγούς του Σωματείου μας. Δηλαδή, χρήματα τα οποία θα έπρεπε να εισπράξουμε σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο και τα οποία θα χρησιμοποιούνταν για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, καθυστέρησαν να εισπραχθούν.

Αυτό προκάλεσε κάποια ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και για αυτό το λόγο έγινε την περασμένη βδομάδα συνάντηση της εφορίας ποδοσφαίρου με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας μας. Στη συνάντηση επεξηγήθηκε στους αρχηγούς ο λόγος που προκλήθηκε η καθυστέρηση στις πληρωμές, ενώ τους δόθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνουν οι πληρωμές”.

Σχολιάζοντας το αγωνιστικό και επόμενη μέρα, είπε:
“Η εικόνα της ομάδας ασφαλώς και δεν ικανοποίησε, ούτε αντιπροσωπεύει τις δυνατότητές της. Αυτό που ενόχλησε τον κόσμο μας περισσότερο ήταν η εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τους λόγους που οδήγησαν στην χθεσινή εμφάνιση και ο καθένας από το πόστο του να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ να βελτιωθεί από το αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Πιστεύουμε στην ποιότητα της ομάδας μας και θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Δουλεία, αφοσίωση στην ΟΜΟΝΟΙΑ, φιλοδοξία, θυσία, θετική ενέργεια και ασταμάτητη προσπάθεια για βελτίωση από όλους. Αυτά χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και περήφανα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας”.