Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Χάνουμε 1-0 όμως είμαστε ανώτεροι και μπορούμε να το γυρίσουμε

Ημίχρονο: Χάνουμε 1-0 όμως είμαστε ανώτεροι και μπορούμε να το γυρίσουμε


Ανεβοκατέβαινε η μπάλα από την αρχή του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά. Μάλιστα νωρίς ήρθαν και οι πρώτες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Μετά το 15λεπτο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να επιβάλλεται στο γήπεδο, να κρατάει περισσότερο μπάλα και να είναι η ομάδα που επιζητούσε περισσότερο το γκολ. Επιτεθήκαμε, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, απωλέσαμε και πέναλτι και τελικά ήταν η ΑΕΛ αυτή που κόντρα στη ροή του παιχνιδιού σκόραρε και προηγείται με 1-0.

Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα στο γήπεδο και αν γίνουμε ουσιαστικοί μπορούμε σίγουρα να το γυρίσουμε.

Α’ Ημίχρονο

Στο 2ο λεπτό ο Νταβόρ έκανε σέντρα στην περιοχη μας, ο Τσέποβιτς έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Φαμπιάνο.

Η πρώτη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 8ο λεπτό όταν ο Μιξ έστειλε μπαλιά χαμηλά για τον Ανσαριφάρντ που δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

Στο 9ο λεπτό ο Τσέποβιτς έφυγε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, πλάσαρε όμως εντελώς λάθος και η  μπάλα έφυγε έξω.

Συτο 13ο λεπτό ο Παπουλής έκανε πλασέ έξω από την περιοχή όμως ήταν άστοχο

Στο 14ο λεπτό ο Παπουλής έβγαλε μόνο τον Μπρούνο απέναντι στον Μουριέλ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 17’ ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, μόνος ο Λανγκ στην περιοχή έκανε πλασέ άστοχο.

Στο 32ο λεπτό κερδίσαμε πέναλτι με τον Παπουλή. Το εκτέλεσε ο Μπρούνο, απέκρουσε ο Μουριέλ.

Στο 38ο λεπτό ο Κάσα πήρε πάσα στα όρια της περιοχής μας, έκανε μία προσποίηση, πλάσαρε την εστία μας νικώντας οτον Φαμπιάνο και ανοίγοντας το σκορ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Λοΐζου ύστερα από ενέργεια στην περιοχή, σουτ στη κλειστή γωνία του Μουριέλ ο οποίος απέκρουσε ενώ η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι.

Στο 2ο λεπτό της καθυστέρησης ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή από αριστερά, είχε χρόνο, έδωσε πάσα παράλληλη όμως κανείς δεν μπόρεσε να μπει στη φάση και να σκοράρει.