Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-0: Αντέξαμε στη πίεση και στο τέλος απειλήσαμε

Ημίχρονο 0-0: Αντέξαμε στη πίεση και στο τέλος απειλήσαμε


Μπήκε από την αρχή στο γήπεδο για να πιέσει θέλοντας να σκοράρει νωρίς. Όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η ομάδα που κράτησε τη μπάλα ενώ εμείς περιμέναμε για να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση με τους ταχύτατους Μπρούνο και Κακουλλή. Το παιχνίδι πήρε νωρίς γρήγορο ρυθμό και φάνηκε πως θα χρειάζονταν αντοχές. Ψάξαμε πάντως σε κάποιες περιπτώσεις να επιτεθούμε με αξιώσεις όμως η Γιουνάιτεντ είχε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού τον έλεγχο, χωρίς ομως να φτάσει στη μεγάλη ευκαιρία.

Μέχρι το 22ο λεπτό όταν ο Ουζόχο χρειάστηκε να αποκρούσει το τετ-α-τετ του Ράσφορντ ο οποίος είχε άλλη μία καλή στιγμή λίγα λεπτά αργότερα. Ήταν στο πρώτο μέρος πρωταγωνιστής ο Ουζόχος ο οποίος πραγματοποίησε 3-4 πολύ καλές αποκρούσεις.

Έβαλε σε κάποιες φάσεις τρομερή πίεση η Μάντσεστερ στο γήπεδο, έχασε ευκαιρίες όμως αντέξαμε.  Στο τέλος του ημιχρόνους είχαμε μοναδική ευκαιρία με Μπρούνο ο οποίος τελείωσε φάση αντί να δώσει στον μόνο Κακουλλή.

Πάμε πολύ καλά στο Ολντ Τράφορντ.

Α’ Ημίχρονο

Πολύ καλή απόκρουση στο 2ο λεπτό έκανε ο Ουζόχο σε σουτ του Ράσφορντ.

Στο 9ο λεπτό έγινε λάθος από τον Γιούστε, πήρε μπάλα ο Ράσφορντ και έδωσε κάθετα στον Ρονάλντο που σούταρε από πλάγια έξω.

Στο 10ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες πήρε μπάλα από τον Ράσφορντ, έκανε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα, η μπάλα πέρασε μπροστά από τη γραμμή, μπροστά από όλους χωρίς να την αγγίξει κάποιος.

Η πρώτη φορά που πατήσαμε αντίπαλη περιοχή ήταν στο 12′ με εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο, φάση στην οποία κερδίσαμε και το πρώτο μας κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι.

Στο 22ο λεπτό έγινε λάθος από τον Κασάμα έξω από την περιοχή μας. Πήρε ο Ρονάλντο έδωσε στον Μπρούνο Φερνάντες ο οποίος έβγαλε μόνο τον Ράσφορντ που πλάσαρε τον Ουζόχο όμως ο Νιγηριανός απέκρουσε.

Στο 24ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε πλασέ έξω από την περιοχή μας, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 28ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε ακόμα μία πολύ καλή και δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Ράσφορντ στην αριστερή του γωνία.

Ευκαιρία έχασε στο 32ο λεπτό ο Ρονάλντο με ένα πλασέ από το ύψος της περιοχής με το αριστερό του. Η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Κασεμίρο έκανε δυνατό σουτ, άγγιξε λίγο τη μπάλα και αυτή κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 36ο λεπτό ο Μαλάσια έκανε γύρισμα χαμηλά μέσα από την περιοχή μας, ο Ρονάλντο έκανε προβολή όμως ήταν πολύ άστοχη η προσπάθεια του.

Τεράστια ευκαιρία έχασε στο 39ο λεπτό η Γιουνάιτεντ. Ο Ράσφορντ σέντραρε στη περιοχή μας για τον Φρεντ που ήταν μόνος, έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει έξω.

Στο 42ο λεπτό ο Μπρούνο πηρε μπάλα από πλάγια, ξεπέρασε στην ταχύτητα τον Ντάλοτ, είχε στήριγμα του τον Κακουλλή ο οποίος περίμενε μόνος απέναντι στον Ντε Χέα, επέλεξε όμως να σουτάρει από δύσκολη γωνία έξω.

Στο 45ο λεπτό ο Κασεμίρο έπιασε κεφαλιά ύστερα από στημένο, δεν βρήκε στόχο όμως.