Home TOP NEWS Post Game: Η γλυκόπικρη γεύση και το συναίσθημα στο τέλος τα λέει...

Post Game: Η γλυκόπικρη γεύση και το συναίσθημα στο τέλος τα λέει όλα

Η ομάδα μας στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο του “Ολντ Τράφορντ” ωστόσο η γεύση που μας άφησε το αποτέλεσμα με το τριπλό σφύριγμα του Γάλλου διαιτητή ήταν γλυκόπικρη.


Το σύνολο του Νιλ Λένον για 93λεπτά ήταν κοντά στο ποδοσφαιρικό θαύμα, κρατούσε μέχρι τα τελευταία λεπτά τον βαθμό της ισοπαλίας στο “Θέατρο των Ονείρων”, όμως ο ΜακΤομίνεϊ πλήγωσε τον φοβερό και άπιαστο Ουζόχο και έτσι στέρησε την ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κέρδισε την αναμέτρηση, όμως τις εντυπώσεις και το μεγάλο χειροκρότημα από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και όχι μόνο το κέρδισε ο Ουζόχο και η ΟΜΟΝΟΙΑ που κοίταξε στα μάτια για δεύτερη φορά το μεγαθήριο που ονομάζεται Γιουνάιτεντ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν, αλλά κι αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έπαιξαν στο 100% των δυνατότητων τους και με λίγη συγκέντρωση στο επιθετικό τρίτο κι αναφερόμαστε στην φάση με τον Μπρούνο, αλλά και με λίγη τύχη τώρα θα μιλούσαμε για ένα μεγάλο θρίαμβο.

Δεν χρειάζεται να αναφέρθουμε στους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν καθώς όλοι ανεξαιρέτως ήταν εξαιρετικοί. Σαφώς ο ποδοσφαιριστής που έπεσαν πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας όμως ήταν ο Ουζόχο που έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από τον καιρό που φοράει το τριφύλλι στο στήθος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει όλα τα θετικά στοιχεία από το παιχνίδι στο “Ολντ Τράφορντ” και να κοιτάξει την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με περισσότερη αισιοδοξία και με πίστη, άλλωστε χρόνος για στεναχώρια δεν υπάρχει αφού σε λίγες μέρες η ομάδα θα κληθεί να τα πει με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα θέλοντας επιστροφή στις νίκες.