Home TOP NEWS Έγιναν λάθη, την πλήρωσε ο Λένον… τώρα σουλούπωμα και επαναφορά

Έγιναν λάθη, την πλήρωσε ο Λένον… τώρα σουλούπωμα και επαναφορά

Από το βράδυ της Τρίτης (18/10) και μετά τη νέα ήττα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα (την τέταρτη σε επτά παιχνίδια) από τη Νέα Σαλαμίνα, ο Νιλ Λένον αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.


Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Σέριφ που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική στο γήπεδο, στα άλλα παιχνίδια της Ευρώπης έμεινε μόνο στις εντυπώσεις χωρίς να πάρει κάποιο βαθμό ή βαθμούς, ενώ στο πρωτάθλημα εκτός από το παιχνίδι με την ΕΝΠ στα υπόλοιπα έξι η απόδοση της κινήθηκε στην μετριότητα με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό να πληρώνει τελικά το μάρμαρο των αποτυχιών.

Από την ώρα που βγήκε η ανακοίνωση για απομάκρυνση του Νιλ Λένον από τον πάγκο, βλέπουμε στα Social Media αντιπαραθέσεις μεταξύ φίλων της ομάδας μας, για το ποιος φταίει ή δεν φταίει για την κακή αγωνιστική εικόνα, αλλά και για τον προγραμματισμό που  φαίνεται στην παρούσα φάση και με τα αποτελέσματα κυρίως στο πρωτάθλημα ότι δεν ήταν σωστός.

Την δεδομένη στιγμή φυσικά δεν είναι ώρα για να καταλογίσουμε ευθύνες ή να ψάξουμε ποιος και τι φταίει για την εικόνα που βλέπουμε από την ομάδα μας. Αυτό που προέχει τώρα είναι η εξεύρεση ενός ικανού προπονητή που θα μπορέσει να συμμαζέψει τα πράγματα, να σουλουπώσει την κατάσταση και να βγάλει από τους ποδοαφαιριστές το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να ξαναμπεί σε τροχιά επιτυχιών.

Από το Σάββατο και αρχής γενομένης από το “Στέλιος Κυριακίδης” και το παιχνίδι με την Πάφο FC, η ομάδα μας μπαίνει σε ένα δύσκολο πρόγραμμα σε Κύπρο και Ευρώπη με πολύ σημαντικά παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν πάρα πολλά για την πορεία της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τρέξει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο που είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρεώση να βρει τον διάδοχο του Λένον, ο οποίος θα έρθει στο “Ηλίας Πούλλος” και θα έχει μπόλικη δουλειά, αφού θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει η ομάδα να μπει ξανά στις σωστές ράγες.