Home TOP NEWS Πετάει για Μολδαβία η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πετάει για Μολδαβία η ΟΜΟΝΟΙΑ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρεί στις 10:00 το πρωί για το Κισινάου της Μολδαβίας, όπου εκεί αύριο (19:45,Cytavision Sports) θα αναμετρηθεί με την Σέριφ Τιρασπόλ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.


Η ομάδα μας στα πέντε παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο της, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε σε αυτά με εξαίρεση φυσικά το ματς της πρεμιέρας, δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κέρδος και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου με μηδέν βαθμούς.

Μετά το αποτέλεσμα του τελευταίου παιχνιδιού με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για να μπορέσει η ομάδα μας να διακριθεί μέσα από τον όμιλο της, θα πρέπει να επικρατήσει με 3-0 και πάνω της Σέριφ Τιρασπόλ. Το έργο φαντάζει δύσκολο ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και η τεχνική ηγεσία θα μεταβούν στην Μολδαβία με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει απόψε προπόνηση στο «Stadionul Zimbru»» ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της για τον αγώνα. Η προπόνηση θα διεξαχθεί στις 19:00 το βράδυ και λίγο νωρίτερα ο Γιανίκ Φερέρα θα παραθέσει συνέντευξη τύπου και θα αναφερθεί στο παιχνίδι.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά.Ο Φαμπιάνο θα είναι για ακόμη εκτός, ενώ αμφίβολοι για άλλο ένα παιχνίδι θα είναι οι Φουάντ Μπασίρου και Πάρης Ψάλτης. Οι υπόλοποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Βέλγου κόουτς ο οποίος λογικά θα παρατάξει την ομάδα μας με αλλαγές.