Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γι’ αυτή την βδομάδα.


Αναλυτικά:

Ποδόσφαιρο: Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έχει δύο υποχρεώσεις αυτή την βδομάδα. Σήμερα στις 19:00 θα αναμετρηθεί με την Καρμιώτισσα, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (11/12) θα τα πει εντός έδρας με τον Ακρίτα Χλώρακας.

Πετόσφαιρα Γυναικών: Το τμήμα της πετόσφαιρας γυναικών έχει διπλές υποχρεώσεις γι΄αυτή την βδομάδα. Την Τετάρτη (7/12) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ΑΕΚ και την Κυριακή (11/12) θα φιλοξενηθεί από τον Α.Ο. Διόνυσος.

Φούτσαλ: Μια υποχρεώση για την φουτσαλική μας ομάδα αυτή την βδομάδα. Την Πέμπτη (8/12) οι φουτσαλιστές μας θα φιλοξενήσουν στο Τάσσος Παπαδόπουλος “Ελευθερία” την ΑΕΚ θέλοντας να πετύχουν άλλη μια νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Καλαθόσφαιρα: Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα την Παρασκευή (9/12) θα ταξιδέψει στην Λεμεσό την ερχόμενη Παρασκευή για να τα πει με την ομάδα του Απόλλωνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας.

Πετόσφαιρα Ανδρών: Μετά την μεγάλη Ευρωπαϊκή επιτυχία επί της Λίντεμαν Ααλστ οι πετοσφαιρίστες μας θα κληθούν να επιστρέψουν στην Κυπριακή πραγματικότητα, αφού την Παρασκευή (9/12) θα δώσουν αγώνα εκτός έδρας με την Ολυμπιάς Φρενάρου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας.

Γυν.ποδόσφαιρο: Τέλος την ερχόμενη Κυριακή η Γυναικεία ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα φιλοξενήσει στο “Θεοδωρειον” στο Πέρα Χωριό Νήσου τον Άρη Λεμεσού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.