Home TOP NEWS Παιχνίδια στα οποία θα κριθούν όλοι!

Παιχνίδια στα οποία θα κριθούν όλοι!

Ο Γιανίκ Φερέρα κάθισε μέχρι στιγμής στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε εννέα παιχνίδια, έξι  στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και δύο στην Ευρώπη.


Στην Ευρώπη ο Βέλγος τεχνικός κόουτσαρε την ομάδα μας κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Σερίφ, δύο παιχνίδια στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Στις εγχώριες διοργανώσεις ο Φερέρα μέχρι στιγμής μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία (η πρώτη στο πρωτάθλημα) και μία ήττα κόντρα στον Αποέλ, ενώ ο συντελεστής τερμάτων είναι 14 υπέρ και 6 κατά.

Ο Φερέρα ανέλαβε την ομάδα μας σε μια κακή περιόδο που μετρούσε πέντε σερί ήττες και κατάφερε να την σουλυπώσει σε μεγάλο βαθμό. Σε κάποια παιχνίδια έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα και πήρε το ζητούμενο. Στα τρία τελευταία ματς με Ακρίτα και Καρμιώτισσα σε πρωτάθλημα και κύπελλο μπορεί να μην απέδωσε τα αναμενόμενα ή να εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να πάρει μια πρόκριση και έξι πολύτιμους βαθμούς. 

Στα δύο ντέρμπι με Άρη και Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε μακρία από τον καλό της ευατό κάτι που είχε ως αποτελέσμα να χάσει τέσσερεις πολύτιμους βαθμούς, ενώ στο “αιώνιο” ντέρμπι γνώρισε και την πιο βαριά της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ήττα από τον Αποέλ πλήγωσε άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στα επόμενα δύο μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα όλοι ανεξαιρέτως θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο και να πείσουν ξανά ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Φυσικά στα ματς με την ΑΕΚ αρχικά και στην συνέχεια με τον Απόλλωνα, τα οποία είναι υψηλού βαθμού δυσκολίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα κριθούν άπαντες, ο προπονητής για το πως θα τα προσεγγίσει, αλλά και οι ποδοσφαιριστές για την απόδοση τους και το πως θα ανταποκριθούν σε αυτά.