Home TOP NEWS Ένας Κίτσος φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Ένας Κίτσος φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Φώτης Κίτσος σε άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα ντέρμπι στο οποίο η μπάλα “έκαιγε”, έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και απέδειξε σε όλους στο πράσινο οικοδόμημα ότι δεν άξιζει μόνο ευκαιρίες, αλλά αξίζει να αγωνίζεται ως βασικός.


Ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ που σε κάποια παιχνίδια έπαιξε στην θέση του Λέτσιακς ο οποίος έμεινε στον πάγκο κόντρα στον Απόλλωνα και πραγματοποιήσε άλλη μια καλή εμφάνιση κερδίζοντας στο τέλος της ημέρας το χειροκρότημα από την πράσινη κερκίδα.

Ο Κιτσος σε όλο το παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, έκλεψε πολλές φορές μπάλες, έκανε κάποιες καλές άμυνες και στην φάση που η ομάδα μας δέχθηκε πίεση από τον Απόλλωνα δεν έχασε ποτέ την ψυχραιμία του και βοήθησε στα μέγιστα ώστε να κρατηθεί το μήδεν πίσω στην άμυνα.

Σίγουρα η εμφάνιση του Κίτσου χαροποιήσε ιδιαίτερα τον Γιανίκ Φερέρα και τους συνεργάτες του, ενώ παράλληλα χτύπησε καμπανάκια στον Λέτσιακς, αφού με τέτοιες εμφανίσεις ο νεαρός Ελλαδίτης μπακ εύκολα μπορεί να τον εκτοπίσει από το αρχικό σχήμα της ομάδας μας.