Home TOP NEWS Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η αποψινή συνέντευξη του Σίμου Ταραπουλούζη

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η αποψινή συνέντευξη του Σίμου Ταραπουλούζη

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο αρχισκάουτερ της ομάδας μας, Σίμος Ταραπουλούζης, στην εκπομπή ”Total Green”.


Τα θέματα που απασχολούν τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο είναι πάρα πολλά και θα περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία το τι θα λεχθεί από τον κ. Ταραπουλούζη και ποιές θα είναι οι απαντήσεις  του στα ερωτήματα που θα του υποβάλλουν οι παρουσιαστές της εκπομπής.

Περιμένουμε ότι, απόψε ο Σίμος Ταραπουλούζης θα αναφερθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό του περασμένου καλοκαιριού και τις ευθύνες που το καταλογίζονται για την αργοπορία να κλείσουν κάποιες μεταγραφές, για την ενίσχυση της ομάδας μας τον Ιανουαρίου, αλλά και για το “καυτό” θέμα του Τεχνικού Διευθυντή.

Για το κεφάλαιο Τεχνικός Διευθυντής θα αναμένουμε από τον Σίμο Ταραπουλούζη να δούμε αν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη πέραν από αυτά που ακούσαμε από τον Ανδρέα Δημητρίου μετά το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει τελειώσει η αξιολόγηση υποψηφίων και πλέον η ομάδα πέρασε στο κομμάτι προσωπικών συνεντεύξεων για την εν λόγω θέση.