Home TOP NEWS Κούλλης Ιακώβου: “Ο Φερέρα προσπαθεί να ενσωματωθεί στο οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ”

Κούλλης Ιακώβου: “Ο Φερέρα προσπαθεί να ενσωματωθεί στο οικοδόμημα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ”


O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κούλλης Ιακώβου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους και αναφέρθηκε στη νίκη επί του Απόλλωνα, για τις μεταγραφές, αλλά και για την αποψινή παρουσία του Σίμου Ταραπουλούζη στο “Total Green”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα: «Επιστροφή στις νίκες και οπωσδήποτε ήταν πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι. Θεωρώ ότι αυτή η επιτυχία θα βοηθήσει την ομάδα μελλοντικά. Τα μηνύματα που έστειλε ψες η Ομόνοια ήταν ελπιδοφόρα, είχε πολύ καλή απόδοση και πέτυχε επίσης δύο πολύ όμορφα γκολ. Οι παίκτες θα πάρουν τα πάνω τους και θα βοηθηθούν στα επόμενα παιχνίδια».

Για την καλή απόδοση στα δύο τελευταία ντέρμπι και τα αγωνιστικά λάθη: «Η Ομόνοια ήταν ανεβασμένη και με την ΑΕΚ. Το αρνητικό όμως είναι και με την ΑΕΚ αλλά και με τον Απόλλωνα υπήρξαν ατομικά λάθη. Ευτυχώς με τον Απόλλωνα δεν το πληρώσαμε».

Για την καλή λειτουργία επιθετικά: «Αυτό που βλέπω είναι ότι επιθετικά λειτουργεί καλά η Ομόνοια. Είναι αλλού τα προβλήματα και θεωρώ ότι θα τα διορθώσει ο προπονητής».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και ο στόχος: «Η πίεση με την οποία παίζουν οι παίκτες είναι μειονέκτημα. Θα πρέπει οι πιο έμπειροι παίκτες να βοηθήσουν τους νέους. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ομόνοια είναι να πετύχει σερί νίκες για να μπει εξάδα και να διεκδικήσει την Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος».

Για τα δύο όμορφα γκολ που έβαλε χθες η Ομόνοια: «Στο πρώτο γκολ μίλησε η εμπειρία του Χούπερ και η αντίληψη του χώρου με την προσποίηση που έκανε να αφήσει την μπάλα στον Μπρούνο. Το δεύτερο γκολ ήταν επίσης ωραία συνεργασία, μία υπέροχη σέντρα του Ψάλτη και ένα άψογο τελείωμα του Κακουλλή».

Για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν: «Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει ενίσχυση στην άμυνα γιατί γίνονται πολλά λάθη σε συγκεκριμένη θέση. Επιπλέον όμως σε μία ομάδα δεν φταίει μόνο μία γραμμή. Σίγουρα χρειάζεται μεταγραφή στον κέντρο της άμυνας αλλά πρέπει να γίνει συνολική δουλειά. Επίσης η ομάδα θέλει παίκτες και σε άλλες θέσεις για να υπάρχει βάθος. Θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι για μεταγραφές ξέρουν καλύτερα».

Για τις δηλώσεις που θα κάνει απόψε στο Total Green ο Σίμος Ταραπουλούζης: «Ο Σίμος είναι χρόνια εκεί και ελπίζω απόψε με τις δηλώσεις του να ρίξει φως σε κάποια θέματα γιατί ανησυχεί και ο κόσμος».

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πηγαίνει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια: «Το να είσαι μεγάλη ομάδα και να παλεύεις για τίτλους θα πρέπει να κερδίζεις και εκτός έδρας. Στο ΓΣΠ είναι περισσότερος ο κόσμος και αυτό παίζει ρόλο, αλλά και στα εκτός είναι και πάλι δίπλα στην ομάδα ο κόσμος. Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, δεν ξέρω τι φταίει και θα πρέπει οι υπεύθυνοι να βρουν τις λύσεις».

Για το αν μπορεί η Ομόνοια να υλοποιήσει τους στόχους: «Πιστεύω ότι πλέον ο προπονητής γνωρίζει περισσότερο τους παίκτες και τι μπορούν να προσφέρουν και αν γίνουν και οι σωστές κινήσεις θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Για το πλάνο του κύριου Φερέρα με τον Απόλλωνα, την κριτική που δέχεται και αν θα πετύχει στην Ομόνοια: «Αν δεν του έβγαινε το πλάνο φαντάζεστε τι θα γινόταν. Ο κύριος Φερέρα προσπαθεί να ενσωματωθεί στο οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια αλλά και στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Ελπίζω να τα καταφέρει».