Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Ματσάρες στο φινάλε του 2022 για την 10η στροφή

Ματσάρες στο φινάλε του 2022 για την 10η στροφή

AΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακός , Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια, Ανόρθωσις – Ν. Σαλαμίνα και Ολυμπιάς Φρ. – Ε.Ν.Π.


Με τέσσερεις αγώνες συνεχίζεται με την τελευταία αγωνιστική του 2022 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes Παφιακός αποτελεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Αναγέννηση Δερ. – Ομόνοια. Πάντα το Βαρωσιώτικο ντέρμπι Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα είναι πάντοτε αμφίρροπο, ενώ στο Φρέναρος η Ολυμπιάς Φρ. υποδέχεται την Ε.Ν.Π. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00, ενώ στις 19:00 η Ολυμπιάς Φρ. αντιμετωπίζει την Ε.Ν.Π.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. –ΟΜΟΝΟΙΑ

Πολύ ενδιαφέρον αγώνας μεταξύ δυο ομάδων που προσφέρουν πολύ καλό θέαμα. Η Αναγέννηση Δερ. βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στην Ευρωπαία Ομόνοια.

Η Ομόνοια μετά τη σπουδαία επιτυχία στο Βέλγιο και την πρόκριση στις «8» του CEV Challenge Cup πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης και θα επιδιώξει να πετύχει νέο τρίποντο επί της Αναγέννησης στη Δερύνεια για να μείνει στην 1η θέση.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Ομόνοια κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Kuutio Homes Παφιακού. O AΠΟΕΛ προέρχεται από τη νίκη επί της Ν. Σαλαμίνας και θέλει νέα νίκη για να μείνει στη 2η θέση. Η μεταγραφή του πασαδόρου Αντώνη Χριστοφή μάλλον οδεύει προς ναυάγιο.

Ο Kuutio Homes Παφιακός δεν έχει καλή πορεία και πάει στη Λευκωσία για να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία εξασφαλίζοντας το τρίποντο ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από την τετράδα.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε στην Πάφο με 1-3 σετ.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι έχει μεγάλη σημασία για τη μετέπειτα πορεία των δυο ομάδων που μάχονται για την τετράδα. Η Ανόρθωσις θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, ενώ προέρχεται από ήττα τη Δευτέρα από την Ομόνοια.

Η Νέα Σαλαμίνα πάει στο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ» με στόχο το διπλό για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διάκριση. Οι δυο Βαρωσιώτικες ομάδες είναι ικανές να προσφέρουν ωραίο θέαμα.

Στο παιχνίδι που έγινε την 3η αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 3-2 στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ».

«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ»: ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. –Ε.Ν.Π.

Τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Αθλοπαιδειών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ» η Ολυμπιάς Φρ. υποδέχεται την Ε.Ν.Π. Οι δυο ομάδες θα επιδιώξουν να πάρουν τρίποντο για να κλείσουν τη χρονιά επιτυχημένα.

Η Ολυμπιάς Φρ. είναι χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα και θα θελήσει να αλλάξει τη μοίρα της στο ντέρμπι των Κοκκινοχωριών.

Από την άλλη, η Ε.Ν.Π. θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη με στόχο να ανέβει βαθμολογικά και να κάνει αντεπίθεση  με τη νέα χρονιά.

Στην 3η αγωνιστική η Ε.Ν.Π. επικράτησε με 3-0 μέσα στο Γήπεδο Παραλιμνίου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9Η Αγωνιστική)

  1. Oμόνοια (7 Αγ.) 7-0 21-04 20
  2. ΑΠΟΕΛ (8 Αγ.) 5-3 19-12 17
  3. Αναγέννηση Δερ. 5-4 22-16 17
  4. Ανόρθωσις 6-3 21-15 16
  5. Νέα Σαλαμίνα 5-4 18-21 14
  6. Kuutio Homes Παφιακός 5-4 16-19 12
  7. Ε.Ν.Π. (7 Αγ.) 2-5 8-15 06
  8. Ολυμπιάς Φρ. 0-9 2-27 00

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠΕ