Home TOP NEWS Απ’ εδώ και πέρα απαιτείται σταθερότητα!

Απ’ εδώ και πέρα απαιτείται σταθερότητα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το βράδυ της Πέμπτης (22/12) κατάφερε να πετύχει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα σε ένα πολύ καθοριστικό απ’ όλες τις απόψεις παιχνίδι.


Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα μπορεί να μην έθελξε με την παρουσία του στο τερέν του ΓΣΠ, όμως είχε την ουσία και κατάφερε τις ευκαιρίες που βρήκε απέναντι από την εστία του Δημητρίου να τις μετατρέψει σε γκολ, εξασφαλίζοντας το πιο σημαντικό τρίποντο μέχρι φυσικά το επόμενο.

Η ομάδα πάντως στα εντός έδρας παιχνίδια της “μεταμορφώνεται” και παίρνει τα αποτελέσματα, άλλωστε αυτό το λένε και τα στατιστικά, αφού μέσα στο ΓΣΠ κατάφερε να πανηγυρίσει τις επτά από τις οκτώ νίκες που πέτυχε στο πρωτάθλημα, μοναδικό αποτυχημένο αποτέλεσμα μέσα στο “σπίτι” της ήταν αυτό με τη Νέα Σαλαμίνα.

Είναι γεγονός ότι η χθεσινή νίκη ήρθε να δώσει ηρεμία στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία και τώρα στις διακοπές των εορτών των Χριστουγέννων θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν, να καθαρίσουν το μυαλό τους, έτσι ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μέσα στο 2023 να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις  πρωταθλήματος με τις ίδιες απαιτήσεις όπως και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Σίγουρα απ’εδώ και πέρα θα χρειαστεί απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στην ομάδα, αλλά και αυτοί που θα ενταχθούν στο ρόστερ τον Ιανουάριο να δείξουν σε όλα τα παιχνίδια τόσο εντός, αλλά κυρίως στα εκτός, αφού εκεί πονάμε να παρουσιαστούν με την ίδια σταθερότητα μέχρι το τέλος του β’γύρου.