Home TOP NEWS Στο ΓΣΠ κάνει την διαφορά η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στο ΓΣΠ κάνει την διαφορά η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια κάτι που σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν ισχυεί και για τους αγώνες που έδωσε στο ΓΣΠ, αφού σε αυτό πήρε επτά νίκες, δηλαδή 21βαθμούς.


Στα αξιοσημείωτα είναι ότι, από τις επτά νίκες που πανηγυρίσε το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα στο ΓΣΠ, οι τρεις ήταν σε παιχνίδια ντέρμπι με ΑΕΚ, Ανόρθωση και πριν από την διακοπή για τα Χριστούγεννα με τον Απόλλωνα.

Στα παιχνίδια ντέρμπι που έδωσε η ομάδα μας μακριά από την Λευκωσία με ΑΕΛ, Απόλλωνα (1ος γύρος), Πάφος FC, Άρη, Αποέλ (τυπικά φιλοξενούμενοι), ΑΕΚ (δεύτερο γύρο) κατάφερε να πανηγυρίσει μόνο ένα βαθμό απέναντι στον Άρη Λεμεσού.

Μέχρι τώρα στον β’γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε τρία παιχνίδια εκ των οποίων τα δύο ήταν ντέρμπι, με την ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-1, ενώ με τον Απόλλωνα πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Πέραν της αναμέτρησης με την Ανόρθωση, τα υπόλοιπα παιχνίδια ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΛ, Πάφος FC, Άρη, Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα δώσει εντός έδρας γεγονός που θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.