Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία


Η καλή παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα έφερε το ζητούμενο που ήταν η νίκη πριν από μία εβδομάδα. Ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας και απέναντι στην ΑΕΚ όμως στο τέλος αυτό που έμεινε ήταν η ήττα.

Αυτά τα φαινόμενα είναι που πρέπει να εκλείψουν από δω και μπρος. Αυτό που ψάχνει εδώ και καιρό η ομάδα, την σταθερότητα σε απόδοση αλλά και στα αποτελέσματα, τώρα είναι που πρέπει να το βρει. Κι αν δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και αρχίσει να κτίζει σερί νικών τότε είναι βέβαιο ότι θα έρθει και το βαθμολογικό ανέβασμα.

Μπροστά μας αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ματς «παγίδα». Η πολύ καλή ΕΝΠ θα πουλήσει δύσκολα το τομάρι της και θα πρέπει να πάμε απόλυτα προετοισμένη για έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Ουδεμία σχέση θα έχει με το παιχνίδι του πρώτου γύρου το οποίο είχαμε κερδίσει με το ευρύ 4-0.

Το γνωρίζει αυτό το προπονητικό τιμ έχοντας κάνει την προεργασία του μελετώντας την αντίπαλο μας. Απομένουν 3 προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι με τον Φερέρα να βγάζει το πλάνο του για τον αγώνα. Ενδεχομένως να δούμε την ομάδα με διαφορετικό σχηματισμό στο Παραλίμνι, αφού το 4-4-2 το οποίο εφαρμόστηκε κόντρα στον Απόλλωνα προσφέρεται για διαφορετικών απαιτήσεων παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά ο Φαμπιάνο είναι απολύτως καλά. Θα απουσιάσει ο Παπουλής ενώ εκτός μένει σε άλλο ένα παιχνίδι ο Ζαχαρίου.