Home TOP NEWS Νίκος Παναγιώτου για Νικόλα: «Nιώθω περήφανος για τον αδελφότεκνο μου»

Νίκος Παναγιώτου για Νικόλα: «Nιώθω περήφανος για τον αδελφότεκνο μου»


Ο προπονητής της Krasava – ENY/Διγενής, Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος ανέλαβε στα μέσα του περασμένου Νοέμβρη την ομάδα του Ύψωνα, μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Μεταξύ άλλων, αποτέλεσε και αφορμή αυτό για σχολιάσει για τον αδελφότεκνό του, Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος αγωνίζεται στην Ομόνοια.

«Τον θαυμάζω, νιώθω περήφανος για τον γιο του αδελφού μου γιατί είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και του αξίζει να είναι εκεί και όποτε παίξει προσφέρει. Κέρδισε τον κόσμο της Ομόνοιας. Όλοι μας είμαστε με τον Νικόλα και γιατί είναι καλός ποδοσφαιριστής και επειδή είναι ένα καλό παιδί. Πρώτα να σταθεροποιηθεί και μετά να κοιτάξει για υψηλότερα. Όλοι του ευχόμαστε να έχει ασφαλώς μία καλύτερη σταδιοδρομία», είπε αρχικά και πρόσθεσε αν του αξίζει κάποια στιγμή να φύγει να πάει να παίξει στο εξωτερικό:

«Είναι ευλογία το εξωτερικό για κάθε ποδοσφαιριστή και είναι και καλύτερες οι συνθήκες για έναν νεαρό Κύπριο ειδικά που θέλει να φύγει και να δοκιμάσει αυτή την εμπειρία. Βοηθάει πάρα πολύ. Του εύχομαι πραγματικά να πετύχει όποιους στόχους έχει στο μυαλό του».

Αν του ταιριάζει περισσότερο να παίζει ως στόπερ ή στο κέντρο: «Ως στόπερ είναι πιο καλός πιστεύω. Έχει ένα προσόν πιστεύω. Μπορεί να διαβάσει τους αντιπάλους και το παιχνίδι. Έχει αυτοπεποίθηση και αυτό τον βοηθάει».

Πηγή: sport-fm.com.cy