Home TOP NEWS Να γίνει άγνωστη η λέξη γκέλα!

Να γίνει άγνωστη η λέξη γκέλα!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΠ η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα(2/1, 19:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα θα ταξίδεψει στο Παραλίμνι με στόχο να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, την οποία θα προσπαθήσει να την συνδυάσει και με νίκη, η οποία αν έρθει θα είναι η δεύτερη σε εννιά παιχνίδια που κλήθηκε να δώσει η ομάδα μας μακριά από το ΓΣΠ.

Στο “Ηλίας Πούλλος” γνωρίζουν την σημαντικότητα του αγώνα με την ΕΝΠ και την ίδια ώρα τις δυσκολίες που “κρύβει” πάντα ένα παιχνίδι με τέτοιου είδους αντιπάλους, γι’αυτό και την Δευτέρα άπαντες που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και παθιασμένοι στις τέσσερεις γραμμές για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το τρίποντο.

Έχουν χάθει αρκετοί βαθμοί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα κι άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια απώλειας κι απ’εδώ και πέρα και σε κάθε παιχνίδι που απομένει μέχρι το τέλος του β’ γύρου θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να δίνουν το 100% για να διεκδικούν το τρίποντο και να γίνει επιτέλους η γκέλα μια άγνωστη λέξη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μάθιους επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Φαμπιάνο είναι πιο έτοιμος από ποτέ για να βρεθεί ξανά κάτω από τα γκολποστ, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απούσια του Φώτη Παπουλή και του Παναγιώτη Ζαχαρίου από το ματς της Δευτέρας.