Home TOP NEWS Γιανίκ Φερέρα: “Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να φτάσουμε το ψηλότερο επίπεδο”

Γιανίκ Φερέρα: “Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να φτάσουμε το ψηλότερο επίπεδο”

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιανίκ Φερέρα, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι με την Δόξα και οι οποίες προβλήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (5/1) στην εκπομπή “Match Preview”.


Οι τοποθετήσεις του:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Δόξα, Ποιές είναι οι σκέψεις σου; “Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Δόξα. Παρακολούθησα το τελευταίο παιχνίδι τους. Γενικά παρακολούθησα 2-3 από τα τελευταία παιχνίδια τους και άξιζαν περισσότερους βαθμούς από αυτούς που πήραν. Είναι ικανοί να δημιουργήσουν ευκαιρίες, απλά δεν είχαν σωστή αποτελεσματικότητα. Όπωσδηποτε δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.”

Τι πιστεύετε για το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ; “Οι συνθήκες, όπως είπα και μετά το παιχνίδι ήταν πολύ κακές. Το γήπεδο ήταν πολύ κακό και δεν ήταν εύκολο να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο όλη την ώρα. Παρά το γεγονός αυτό είχαμε κάποιες πολύ καλές ενέργειες. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για να σκοράρουμε νωρίς σε αυτό το παιχνίδι και να σκοτώσουμε κάθε ελπίδα του αντιπάλου. Κάτι που κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποτελεσματικότητα και τους τρεις βαθμούς.”

Μετά το τέλος του αγώνα είπατε πως η ομάδα μεγαλώνει. Είστε ικανοποιημένος με την προόδο και την βελτίωση της ομάδας μέχρι στιγμής; “Σίγουρα αν κοιτάξετε τους αριθμούς με βάση τα γκολ που πετύχαμε ή αυτά που δεχθήκαμε, τα μέτρα που τρέξαμε ή τα υψήλων εντάσεων μέτρα που διανύσαμε, έχουμε βελτιώθει πάρα πολύ σε σχέση με πριν από δύο μήνες. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, αλλά δεν βρισκόμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε να είμαστε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για να φτάσουμε το ψηλότερο επίπεδο.”