Home TOP NEWS Χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης για το τρίτο σερί τρίποντο!

Χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης για το τρίτο σερί τρίποντο!

Η ομάδα μας πατάει “γκάζι” ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού παιχνιδιού κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, το οποίο θα γίνει στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως και τα παιχνίδια που προηγήθηκαν, έτσι και το αυριανό με την Δόξα, άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” θα το προσεγγίσουν σαν ένα τελικό, στο οποίο μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η τεχνική ηγεσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ γνωρίζουν ότι στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα και με τα παιχνίδια σιγά – σιγά να λιγοστεύουν δεν υπάρχουν περιθώρια για νεές απώλειες. Ήδη χάθηκαν αρκετοί βαθμοί σε προηγούμενα παιχνίδια, γεγονός που μας κρατάει στην 5η θέση και μακριά από τις προνομιούχες θέσεις του πρωταθλήματος.

Πάντως ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του, στις προπονήσεις που προηγήθηκαν φρόντισαν να επιστήσουν την προσοχή των παικτών τους και να τους αναφέρουν τις δυσκολίες και τις “παγίδες” που κρύβει το παιχνίδι με την Δόξα, ενώ ο ίδιος ο προπονητής μέσα από τις δηλώσεις του, τόνισε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατεβεί στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ χωρίς κανένα ίχνος υποτίμησης προς τον αντίπαλο.

Σε άλλο ένα ματς λοιπόν οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού, αλλά και αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο, θα πρέπει να παρουσιαστούν, έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλο το 90λέπτο, έτσι ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα μας στο τρίτο σερί τρίποντο και στο 10ο συνολικά στο πρωτάθλημα.

Η βαθμολογική θέση, τα αποτελέσματα του αντιπάλου, αλλά και το γεγονός ότι έρχεται χωρίς προπονητή στο ΓΣΠ δεν θα πρέπει να παρασύρουν κανένα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και οι ποδοσφαιριστές του Φερέρα θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι που ξέρουν, να μην δώσουν κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι θετικό και για ακόμη ένα παιχνίδι να εκμεταλλευτούν το “σπίτι” τους στο οποίο μετρούν 7 από τις συνολικά 9 νίκες στον φετινό μαραθώνιο.