Home TOP NEWS Match Report: Σημαντικότατη νίκη, η 4η συνεχόμενη!

Match Report: Σημαντικότατη νίκη, η 4η συνεχόμενη!


Πολύτιμη νίκη πανηγύρισε απόψε η ομάδα. Επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο ΓΣΠ με γκολ του Μπρούνο Φελίπε στο 38ο λεπτό. Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κάπως περισσότερες στο δεύτερο, διάστημα στο οποίο προσπάθησε και η ΑΕΛ να απαντήσει στο γκολ που δέχθηκε. Σε γενικές η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της απόψε και δίκαια φεύγει με τους βαθμούς.

Κάτω από δύσκολες καιρικές αλλά και γηπεδικές συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι στο ΓΣΠ λόγω της έντονης βροχόπτωση. ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΛ προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο όμως όπως ήταν φυσιολογικό, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν ανοικτά και να απλωθούν στο γήπεδο.

Οι λίγες φάσεις που δημιουργήθηκαν στο πρώτο μέρος ήταν όλες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μία εξ αυτών ήταν και το γκολ μας με τον Μπρούνο, ύστερα από ασίστ του Κακουλλή.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ έβγαλε περισσότερους παίκτες μπροστά, έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες με κορυφάια μία διπλή ευκαιρία, με δοκάρι, στο 50ο λεπτό. Είχαμε κι εμείς φάσεις για να τελειώσουμε τον αγώνα, ιδιαίτερα αυτή με το τετ-α-τετ του Κίτσου στο 64’.

Κρατάμε τους βαθμούς και την πολύ καλή προσπάθεια σε ακόμα έναν αγώνα και βλέπουμε μπροστά. Ακολουθεί η έξοδος στο «Αμμόχωστος» για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ σο 7ο λεπτό με τον Ανσαριφάρντ να δέχεται μπαλιά στην περιοχή, να κάνει ένα δύσκολο σουτ  αδύναμο πάνω στον Μουριέλ.

Στο 27ο λεπτό ο Μπρούνο έστειλε μπαλιά στην περιοχή, η μπάλα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάρκερ που πήρε μπάλα, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 38ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα στην αντίπαλη περιοχή από πλάγια αριστερά, αφού πρώτα έτρεξε στην μπαλιά που δέχθηκε από το κέντρο, έστειλε με δύναμη μία συρτή σέντρα την οποία απέκρουσε ασταθώς ο Μουριέλ και στην επαναφορά ο Μπρούνο σκόραρε στο κενό τέρμα. 

Ένα επικίνδυνο γύρισμα έκανε απο Μιραλάς από δεξιά, πέρασε παράλληλα η μπάλα από όλους.

B’ Hμίχρονο

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΑΕΛ στο 50ο λεπτό όταν ο Σάντος ανέβηκε στην περιοχή μας από δεξιά, η σέντρα του κτύπησε στο πόδι του Κίτσου και κτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά έγινε σουτ από τον Τσιμπόλα το οποίο πέρασε λίγο έξω.

Μπήκε ο Λέτσιακς στη θέση του Μπάρκερ στο 54ο λεπτό.

Στο 55’ ο Μπασιρού έκανε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε λίγο πάνω από την εστία.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Κίτσος στο 64ο λεπτό. Ο Ανσαριφάρντ μπήκε με ταχύτητα στην περιοχή από δεξιά, έκανε χαμηλή σέντρα στο σημείο όπου ερχόταν ο Κίτσος που πλάσαρε όμως απεκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 65ο λεπτό ο Μιραλάς έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας πάνω στον Ουζόχο.

Στο 70ο λεπτό έκανε τρομερή απόκρουση ο Ουζόχο όταν ο Τζάλμα έκανε σουτ στην κλειστή του γωνία από πλάγια, έπεσε ο Νιγηριανός και απέκρουσε εξαιρετικά.

Μεγάλη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα σουτ του Λέτσιακς το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Χούπερ μπήκε στη θέση του Ανσαριφάρντ.

Στο 88ο λεπτό μπήκαν οι Λοΐζου, Μπέζους και Κούσουλος βγήκαν οι Κασάμα, Κακουλλής και Μπρούνο.

Εκπληκτική ευκαιρία έχασε ο Τεϊσέιρα σε τετ-α-τετ με τον Ουζόχο ύστερα από λάθος του Λανγκ.