Home TOP NEWS «Η ομάδα ανεβαίνει, είμαστε ακόμη μακριά, αρχίζει να φαίνεται ο δρόμος»

«Η ομάδα ανεβαίνει, είμαστε ακόμη μακριά, αρχίζει να φαίνεται ο δρόμος»


Μίλησε στη κάμερα της Primetel μετά το παιχνίδι ο Ανδρέας Δημητρίου. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι, στον Γιανίκ Φερέρα και την ομάδα, το δημοσίευμα για Ουζόχο.

Είπε αναλυτικά:

Γνωρίζαμε ότι από τη στιγμή που χάσαμε  τόσο έδαφος, είχαμε βουνό κι ακόμα έχουμε βουνό μπροστά μας. Όπως είπε ο προπονητής, βήμα βήμα, νίκη νίκη, η ομαδα δημιουργεί τα δικά της χαρακτηριστικά, ένα σύνολο καλό στο γήπεδο. Υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι η ομάδα κερδίζει και δείχνει να είναι πιο ομάδα στο γήπεδο. Το γεγονός σήμερα ότι είχαμε δύσκολο γήπεδο, έπρεπε να βγουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά όπως το πάθος η δύναμη. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Έχουμε αγώνα μπροστά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ευχόμαστε να έφυγαν ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας. Συνεχίζουμε!

Για το γεγονός ότι πλέον δεν υπάρχει η μουρμούρα: Ήταν δύσκολη η περιοδος αυτή που ανέλαβε ο κύριος Φερέρα. Ήταν περίοδος που παίζαμε κάθε τρεις μέρες. Τώρα υπάρχει περισσότερος χρόνος και αρχίζουν να μπαίνουν στοιχεία της φιλοσοφίας τη ομαδας. Είναι ευδιάκριτα αυτά. Ναι μεν φέρνει ικανοποίηση το γεγονός ότι η ομάδα ανεβαίνει σκαλοπάτια όμως είμαστε ακόμη μακριά. Αρχίζει να φαίνεται όμως ο δρόμος και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Για ουζόχο: Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για Φράνσις. Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε.

Για μεταγραφές: Όταν θα έχουμε κάτι θα ενημερώσουμε