Home TOP NEWS Post Game: Δύσκολη νίκη, βαθμολογικό ανέβασμα, ψυχολογική ώθηση!

Post Game: Δύσκολη νίκη, βαθμολογικό ανέβασμα, ψυχολογική ώθηση!


Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι χθες βράδυ για την ομάδα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και βεβαίως μία αντίπαλο η οποία προερχόταν από θετικά αποτελέσματα, ήταν ανεβασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά.

Μάλλον όλοι αντιληφθήκαμε, προτού καν αρχίσει ο αγώνας, ότι δεν παρακολουθούσαμε κάτι ιδιαίτερα ποιοτικό. Και ήταν δεδομένο πως σε έναν τέτοιο αγώνα οι παίκτες έπρεπε να προτάξουν κάτι διαφορετικό. Τη δύναμη, το πάθος, τη θέληση ενώ ήταν και ένα ματς φυσικών αντοχών. Και ανταποκριθήκαμε πολύ καλά.

Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε καθόλου ενώ φτιάξαμε 2-3 φάσεις, εκ των οποίων η μία μας έδωσε το προβάδισμα. Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε παίκτες ψηλά, κινδυνέυσαμε σοβαρά σε 2 περιπτώσεις όμως είχαμε κι εμείς τις φάσεις μας για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Φερέρα έκανε εγκαίρως τις διορθώσεις του στο παιχνίδι και βοήθησε στο να πάρουμε το ζητούμενο.

Ο Μπρούνο σκόραρε το 8ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Κακουλλής κατέγραψε την 1η του ασίστ στο πρωτάθλημα, o Ουζόχο για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι, 8ο φετινό στο πρωτάθλημα, δεν δέχεται γκολ.

Στην άμυνα είχαμε κάποιες αστάθειες οι οποίες θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Κυρίως με τον Λανγκ ο οποίος ρισκάρει πολύ στο παιχνίδι του.

Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε σε ακόμα έναν αγώνα ο Κίτσος ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ανταποκρίνεται άψογα όποτε αγωνιστεί. Ήταν ξανά πολύ καλός και ο Ψάλτης.

Ο Μπάσιρου έκανε ισχυρό το κέντρο μας ενώ ήταν σε γενικές γραμμές καλός και ο Κασάμα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρκετή δουλειά έκανε ο Ανσαριφάρντ μπροστά, δεν ήταν όμως παιχνίδι που του έδωσε τη δυνατότητα να έχει τελικές προσπάθειες. Κινήθηκε ξανά πιο περιφεριακά.

Ο Μπάρκερ δεν έδωσε συνέχεια των καλών εμφανίσεων του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ήταν όμως δύσκολες οι συνθήκες του γηπέδου για όλους. Στο 52′ ο Φερέρα τον απέσυρε για να βάλει τον Λέτσιακς, κίνηση που έδωσε ασφάλεια αμυντικά στην ομάδα, αφού ο Σάντος της ΑΕΛ ήταν συνεχής πηγή κινδύνου σε εκείνη την πλευρά, ενώ και επιθετικά ο Λέτσιακς ανέβασε την ομάδα σε κάποιες φάσεις.

Μπήκαν στο παιχνίδι και αγωνίστηκαν λίγο οι Κούσουλος, Λοϊζου, Χούπερ και Μπέζους.

Η 4η συνεχόμενη νίκη ανεβάζει την ομάδα βαθμολογικά και δίνει επιπλέον ψυχολογική ώθηση. Ακολουθεί ένα επίσης κρίσιμο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή. Πάμε στο άδειο «Αμμόχωστο» για τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα με έναν και μοναδικό στόχο. Να πετύχουμε ακόμα μία νίκη.