Home TOP NEWS Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!

Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!


«Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα καταφέρουμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα…» ανέφερε χθες βράδυ ο Γιανίκ Φερέρα στη διάσκεψη τύπου. Είναι γεγονός πως, όταν ο Βέλγος ανέλαβε, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έβγαζε την εικόνα ομάδας που μπορούσε να πάρει τις νίκες που απαιτούντο για να καταφέρει να μπει στο πρώτο γκρουπ.

Σήμερα ωστόσο η βαθμολογία δείχνει την ομάδα στην 4 θέση έχοντας μάλιστα… καθαρίσει, λίγο πολύ, σε ότι αφορά στην παρυσία της στο πρώτο γκρουπ.

Ασφαλώς και δεν αποτελεί στόχο για κανέναν το να συμμετέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γκρουπ του πρωταθλητή, όμως τα σταθερά ανοδικά βήματα, από την ημέρα που πήρε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο νέος προπονητής, φαίνονται στο γήπεδο αλλά και στη βαθμολογία.

Και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη να κοιτάξει τώρα πιο ψηλά. Επόμενος στόχος, να εκτοπίσουμε την αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία. Η διαφορά των 7 βαθμών από την Πάφο του Μπεργκ δεν είναι μικρή όμως, αφού πρώτα κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, θα έχουμε την ευκαιρία να την μειώσουμε στο μεταξύ μας παιχνίδι που θα γίνει στο ΓΣΠ.

Ο στόχος της εξάδας είναι θέμα χρόνου να κλειδώσει και μαθηματικά και πλέον ενδεχόμενη νέα βαθμολογική άνοδος θα σημαίνει αυτόματα και θέση στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, κάτι που μέχρι πρόσφατα φάνταζε αδύνατον να γίνει.

Και ποιος ξέρει, μπορεί στη συνέχεια να δοθεί η ευκαιρία για κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Όμως… γιάλι άλι, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι στην Κύπρο.